Libnet.ro
UNICEF

10:00

5 cai prin care egoismul iti poate ruina casnicia

Antena3 Antena3,
5 cai prin care egoismul iti poate ruina casnicia

Egoismul poate avea un impact devastator asupra casniciei tale si cu cat limitezi situatiile in care esti egoist, cu atat mai multe sanse de reusita are mariajul. Din pacate, unele manifestari ale egoismului sunt atat. continuă pe Antena3

Basescu respinge ordonanta prin care Parlamentul poate numi directori la SRR si SRTv

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului OUG) prin care presedintii interimari ai Societatii Romane de Radiodifuziune SRR) si ai Societatii Romane de Televiziune SRTv) pot fi numiti si de Birourile Permanente BP) ale Parlamentului, daca plenul nu are cvorum, seful statului criticand faptul ca nu se specifica numarul maxim de interimate care se pot vota astfel.

10 moduri prin care poti economisi bateria unui smartphone

Toti suferim atunci cand iconita bateriei de la smartphone ne avertizeaza ca ar trebui sa il introducem la incarcat. in peste 90% din cazuri, aceasta situatie are loc atunci cand nu ne aflam in apropierea unei prize. Tehnologia a avansat incredibil in ultimii ani, smartphone-urile au un ecran mai bun si cu o rezolutie mai mare decat a monitorului pe care lucram, performantele actuale pot fi deja comparate cu computerele de prima generatie in care multi dintre noi am investit economii [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )