Libnet.ro
UNICEF

17:00

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre decizia fara precedent a Bancii Centrale Europene

Adevărul Adevărul,
5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre decizia fara precedent a Bancii Centrale Europene

Banca Centrala Europeana BCE) a decis joi sa introduca, pentru prima data in istorie, dobanzi negative la depozitele overnight, solicitand astfel dobanda bancilor care vor sa isi tina banii in depozitele BCE. Masura este menita sa convinga bancile sa acorde imprumuturi catre populatie si catre firmele aflate in cautarea unei finantari. continuă pe Adevărul

5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre decizia fara precedent a Bancii Centrale Europene

Banca Centrala Europeana BCE) a decis joi sa introduca, pentru prima data in istorie, dobanzi negative la depozitele overnight, solicitand astfel dobanda bancilor care vor sa isi tina banii in depozitele BCE. Masura este menita sa convinga bancile sa.

Tot ce trebuie sa stii despre cel mai mare show fotbalistic din lume: ghidul Mondialului apare marti, 10 iunie

O data la patru ani, toata planeta sta cu ochii pe competitia care aduna miliarde de oameni in fata televizoarelor. Te asiguram ca vei avea cel mai bun loc si ca nu vei rata nimic.

Ce trebuie sa stii despre epilatul inghinal

Numai cand pronunti epilat inghinal te apuca suspinul. Cu toate acestea, venirea verii si iesitul la plaja nu-ti dau de ales. Iata ce trebuie sa stii despre epilatul inghinal. Care sunt cele.

Diete. Tot ce trebuie sa stii despre antioxidanti. Asa ii folosesti ca sa slabesti

Sunt specialisti care considera ca atunci cand consumam prea multi antioxidanti, putem supradoza sistemul imunitar, privandu-ne organismul de capacitatea sa elementara de a se apara si vindeca de boli.

5 lucruri care nu ar trebui sa iti lipseasca din bagaj cand pleci intr-o calatorie

A venit vara si asteptam cu nerabdare sa plecam in concediu. Destinatia este la alegerea fiecaruia, in functie de preferinte. Unii vor alege vesnic muntele in detrimentul marii, iar altii vor face doar scurte vizite prin diferite capitale. Oriunde am merge, sunt cateva lucruri pe care nu trebuie sa le lasam acasa.

Kyiv Post: Cinci lucruri care au trecut neobservate la investirea lui Petro Porosenko

Ceremonia de investire a lui Petro Porosenko ca al cincilea presedinte al Ucrainei independente s-a desfasurat sambata, in Parlamentul de la Kiev, in prezenta a numerosi sefi de stat, evenimentul decurgand fara probleme. Insa fiecare eveniment oficial are mici momente neoficiale, de la interactiuni neasteptate, la posturi si expresii faciale. Kyiv Post a detectat cinci astfel de momente, care au trecut probabil neobservate de catre public.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )