Libnet.ro
UNICEF

01:05

5 situatii pentru care n-ar trebui sa-ti fie rusine

Antena3 Antena3,
5 situatii pentru care n-ar trebui sa-ti fie rusine

Cu totii am trecut prin momente stanjenitoare, in care ne-a venit sa intram in pamant de rusine. Dar toate aceste momente nu fac bine pentru sanatate. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti relaxat inainte si sa te. continuă pe Antena3

Motivul pentru care unele persoane sunt muscate mai des de tantari: Afla explicatia stiintifica

Oamenii de stiinta au descoperit motivele pentru care unii oameni sunt devorati de tantari, iar altii nu. Persoanele care au grupa de sange 0 au de 2 ori mai multe sanse sa fie intepate decat cele care au.

Cum sa incasezi o taxa pentru care nu faci nimic

Oricine are un proces plateste o asa numita taxa de timbru pentru diverse actiuni. Vrei o stramutare? faci o actiune de recuzare? Platesti o taxa mai mica sau mai mare. In trecut, taxele erau ingrozitor de mici: incepeau de pe la 0,15 si ajungeau la 5 lei. Asta incuraja procesomanii, dar si pe avocatii specializati in amanari. Pe la sfarsitul lunii iunie, Guvernul Ponta a facut putina ordine in sistemul de taxare. Ministerul justitiei a anuntat ca a marit taxele in medie de 4,5 ori si ca a renuntat la unele taxe fixe. Unele taxe s-au marit semnificativ. Cine vrea sa stramute un proces, de pilda, nu mai scoate din buzunar 4 lei, ci 100 de lei.

Motivul SURPRINZATOR pentru care multi romani REFUZA sa calatoreasca cu avionul.

Jumatate dintre fumatorii romani evita calatoriile cu avionul deoarece nu pot sa fumeze in incinta aeroportului sau in interiorul aeronavei, arata un studiu pan-european publicat cu ocazia Zilei Internationale Anti-Fumat. Cea mai mare parte a fumatorilor care au participat la sondaj au declarat ca fumeaza intre 10 - 20 de tigari pe zi. Ei sustin ca intampina dificultati in a rezista impulsului de a fuma atunci cand savureaza ceai sau cafea sau cand socializeaza cu alti oameni, de aceea .

Subiectele Zilei: Lista celor 63 superfunctionari pentru care statul toaca un milion de euro pe an. Inspectez digurile gaurite de rozatoare si raportez Guvernului; Cum a ajuns cardul de sanatate la mana primarilor; Primul sofer care a invins CNADNR-ul du

Efectele istoriei false a Transilvaniei: un sat intreg din Arad a fost retrocedat presupusilor urmasi ai unui grof. Plecand de la premiza falsa ca Transilvania le-a apartinut ungurilor, iata ca sute de mii de hectare de padure, conace, dar si un sat intreg din Arad, Nadas, au ajuns sa fie retrocedate unor interpusi. Halucinanta poveste a tablourilor de Matisse, Picasso si Monet furate de doi romani din Olanda. Am facut focul, am dezgropat tablourile si le-am ars. Au ars repede. Procurorii DIICOT care ancheteaza furtul ablourilor din Olanda arata ca Radu Dogaru si Adrian Procop au intrat in muzeul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )