Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cu 55% mai multe produse contrafacute - retinute in vama

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cu 55% mai multe produse contrafacute - retinute in vama

Autoritatile vamale au retinut anul trecut, la granitele Romaniei cu state non-UE, peste 2 milioane de produse contrafacute, in urcare cu 55% fata de nivelul din 2011, potrivit datelor prezentate luni de Comisia Europeana CE), anunta Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Dambovita: Barbat mort dupa ce a fost intepat de mai multe viespi, pe un camp

Un barbat in varsta de 58 de ani din comuna damboviteana Corbii Mari a murit, sambata, dupa ce a fost intepat de mai multe viespi, el fiind declarat decedat de catre echipajul de la Ambulanta care a incercat timp de aproape o ora sa il resusciteze.

Un barbat din Dambovita a murit dupa ce a fost intepat de mai multe viespi

Un barbat in varsta de 58 de ani din comuna damboviteana Corbii Mari a murit, sambata, dupa ce a fost intepat de mai multe viespi, potrivit Mediafax. O ambulanta a sosit pe campul unde se afla barbatul,.

Atacul viespilor. Barbat ucis dupa mai multe intepaturi, in comuna damboviteana Corbii Mari.

Un barbat in varsta de 58 de ani din comuna damboviteana Corbii Mari a murit, sambata, dupa ce a fost intepat de mai multe viespi, el fiind declarat decedat de catre echipajul de la Ambulanta care a incercat timp de aproape o ora sa il resusciteze, anunta Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Dambovita, barbatul era cu caprele la pascut pe un camp de la marginea localitatii, iar la un moment dat a fost atacat de mai multe viespi, dupa care a sunat-o pe sotia sa pe telefonul mobil .

Premiera in Romania: Cantareata de fado Ana Moura va concerta in octombrie in mai multe ...

Cantareata portugheza Ana Moura va concerta pentru prima data in Romania, in luna octombrie, la Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca, relateaza Mediafax. Concertele vor avea loc pe 3 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, pe 5 octombrie, la Teatrul National din Timisoara, si pe 7 octombrie, la Opera Nationala Romana din Cluj-Napoca. Ana Moura, cea mai iubita cantareata de fado a Portugaliei, este cea mai tanara fadista care a fost nominalizata vreodata la premiul olandez muzical Edison, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )