Libnet.ro
UNICEF

08:30

60 de milioane de euro va pierde Cluj-Napoca, daca festivalurile din oras vor fi anulate in 2020

Hotnews Hotnews,
 60 de milioane de euro va pierde Cluj-Napoca, daca festivalurile din oras vor fi anulate in 2020

Cluj-Napoca va pierde circa 60 de milioane de euro, daca festivalurile programate sa aiba loc in aceasta vara vor fi anulate din cauza epidemiei de coronavirus. Primarul orasului, Emil Boc, spune ca este putin probabil ca evenimente de mare amploare sa mai aiba loc. continuă pe Hotnews

Finantari de cate 500.000-1,5 milioane Euro in startup-uri din Europa Centrala si de Est

Startup-urile de tehnologie din Europa Centrala si de Est vor putea obtine finantari de 500. 000-1,5 milioane de euro de la un nou fond de investitii, cu implicarea Fondului European de Investitii FEI).

Pierderi de 2 milioane euro pentru o ferma din Buzau din cauza pestei porcine

Peste 7000 de animale dintr-o ferma din Buzau urmeaza sa fie eutanasiate dupa ce Directia Sanitar Veterinara a confirmat acolo prezenta virusul pestei porcine. Confirmarea a venit chiar recent, iar autoritatile judeten au intrunit de urgenta Comitetul Local pentru Combaterea Bolilor unde au fost adoptate toate masurile care se impun pentru stoparea raspandirii virusului.

Avioanele Ryanair nu vor zbura daca locurile din mijloc trebuie lasate libere pentru distantare sociala

Directorul general al Ryanair, Michael O and Leary, a declarat publicatiei Financial Times ca avioanele companiei nu vor zbura daca va fi obligata sa lase libere locurile din mijloc pentru a respecta regulile idioate privind distantarea sociala din cauza zoronavirusului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )