Libnet.ro
UNICEF

14:30

60 de soldati sirieni, trimisi sa atace ISIS, au fost ucisi din greseala de coalitia internationala

B1 B1,
60 de soldati sirieni, trimisi sa atace ISIS, au fost ucisi din greseala de coalitia internationala

Situatia dintre rusi si americani escaladeaza din cauza ultimelor evenimente din Siria. Comandamentul general al armatei siriene a acuzat coalitia internationala condusa de Statele Unite ca ar fi bombardat o. continuă pe B1

Casa Alba apara Statul Islamic! Oficialii rusi lanseaza acuzatii extrem de dure dupa ce coalitia condusa de SUA a omorat din greseala 62 de soldati sirieni (VIDEO)

Rusia a solicitat reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU dupa ce coalitia internationala condusa de Statele Unite a ucis din greseala 62 de soldati sirieni si a ranit 100, informeaza.

Atentat in Kashmir. Cel putin 17 militari din armata Indiei au fost ucisi

Cel putin 17 militari din armata Indiei au fost ucisi, iar alti peste 20 au fost raniti intr-un atac comis duminica de catre presupusi rebeli separatisti asupra unei baze militare din Kashmirul indian, situata in apropiere de frontiera cu Pakistanul.

Un general si sapte agenti de protectie au fost ucisi in Somalia, intr-un atentat comis de Al-Shabaab

Un general somalez si sapte dintre agentii lui de protectie au fost ucisi intr-un atac cu masina-capcana comis duminica in capitala Somaliei si revendicat de organizatia terorista Al-Shabaab, afiliata retelei Al-Qaida.

Cel putin 17 militari indieni au fost ucisi intr-un atac asupra unei baze din Casmir

Cel putin 17 militari militari au fost ucisi si alti peste 20 raniti intr-un atac comis duminica de catre presupusi rebeli separatisti asupra unei baze militare din Casmirul indian, situat in apropiere de frontiera cu Pakistanul, acesta fiind cel mai grav atac comis in ultimii doi ani in regiunea din nordul Indiei, potrivit politiei si unor surse ale armatei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )