Libnet.ro
UNICEF

01:05

62 de alesi locali, cercetati de ANI pentru incompatibilitati, conflict de interese sau ...

România Liberă România Liberă,
62 de alesi locali, cercetati de ANI pentru incompatibilitati, conflict de interese sau ...

62 de alesi locali din judetele Teleorman, Satu Mare, Gorj si Galati sunt controlati de Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor, al conflictelor de interese precum si pentru posibila sarvarsire a infractiunii de fals in declaratii. Printre cei acuzati de ANI de incalcari ale legii se numara 16 alesi din Teleorman, judetul actualului vicepremieri si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, 22 din Gorj, judet in care . continuă pe România Liberă

62 de primari, cercetati de ANI pentru incompatibilitati, conflict de interese sau fals in ...

62 de alesi locali din judetele Teleorman, Satu Mare, Gorj si Galati sunt controlati de Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor, al conflictelor de interese precum si pentru posibila sarvarsire a infractiunii de fals in declaratii. Printre cei acuzati de ANI de incalcari ale legii se numara 16 alesi din Teleorman, judetul actualului vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, 22 din Gorj, judet in care .

ANI declara 62 de alesi locali incompatibili

Agentia Nationala de Integritate ANI) acuza 62 de alesi locali, din judetele Galati, Gorj, Satu Mare si Teleorman de incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor, conflictelor de interese, dar si posibil fals in declaratii, se arata intr-un comunicat de presa publicat de ANI pe site-ul sau.

Agentia Nationala de Integritate: Peste 60 de alesi locali din Romania se afla in stare de incompatibilitate

Peste 60 de alesi locali sunt incompatibili sau in conflict de interese, potrivit Agentiei Nationale de Integritate. Constatarile ANI vizeaza 23 de edili din judetul Satu Mare, 16 din Teleorman si 22 din.

Zeci de alesi locali, acuzati de ANI de conflict de interese si fals in declaratii

Un numar de 62 de alesi locali sunt acuzati de procurorii AgentieiNationale de Integritate ANI) de conflict de interese si fals in declaratii, potrivit unui comunicat al institutiei. Primarii sunt din.

ANI: Doi alesi locali sunt incompatibili.

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca doi consilieri locali, Carmen Ilban si Florin Nica, sunt in stare de incompatibilitate. Carmen Ilban se afla in stare de incompatibilitate incepand cu data de 02 noiembrie 2012, intrucat detine, simultan, functia de Consilier local in cadrul consiliului local al orasului Dragomiresti, judetul Maramures, si functia de consilier personal in cadrul Cabinetului Primarului Orasului Dragomiresti. Functia de consilier local este incompatibila cu .

ANI declara incompatibili 61 de alesi locali din Satu Mare, Teleorman si Gorj

50 de primari si 11 viceprimari din judetele Satu Mare, Teleorman si Gorj au fost gasiti incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), dupa ce ar fi indeplinit, simultan, mai multe calitati. De asemenea, pe lista ANI se afla si un consilier local din Galati.

UPDATE: Doi dintre copiii implicati in accidentul din Belgia au mai fost CERCETATI PENAL PENTRU FURT

UPDATE: Copiii care au fost implicati intr-un accident in Belgia ar proveni dintr-o tabara de romi, iar doi dintre ei au mai fost cercetati penal in mai multe cazuri de furt, a precizat, duminica, MAE, conform Me.

Fiat va investi 9 miliarde euro in urmatorii 3 ani, pentru dezvoltarea de noi modele premium

Grupul italian Fiat pregateste investitii de 9 miliarde euro in urmatorii trei ani in principal pentru dezvoltarea de noi modele premium. Directorul general al Fiat, Sergio Marchionne, vrea sa aduca grupul pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )