Libnet.ro
UNICEF

17:30

66,5 milioane euro, fonduri europene pentru modernizarea sistemelor de apa si canalizare din Arad si Mehedinti

Adevărul Adevărul,
66,5 milioane euro, fonduri europene pentru modernizarea sistemelor de apa si canalizare din Arad si Mehedinti

Fondurile au fost aprobate de comisarul europeanCorina Cretu. Demarate in exercitiul bugetar 2007-2013, ambele proiecte au beneficiat pana acum de cofinantare, prin Fondul de coeziune, de 76,2 milioane de euro - sistemul de apa din judetul Arad - si, respectiv, 10,6 milioane de euro - sistemul de apa din judetul Mehedinti. continuă pe Adevărul

Comisarul Corina Cretu a aprobat alocarea a 66,5 milioane de euro pentru continuarea a doua proiecte de modernizare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare

Comisarul european Corina Cretu a aprobat alocarea a 66,5 milioane de euro pentru continuarea a doua proiecte de modernizare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare din judetele Arad si.

Tudose: Romania va atrage, in 2017, mai multe fonduri europene decat ne-am asteptat. Cred ca vom depasi 5,2 miliarde de euro

Premierul Mihai Tudose a scris, marti, pe pagina sa de Facebook, ca Romania va depasi in 2017 asteptarile privind atragerea de fonduri europene, el estimand ca vom depasi 5,2 miliarde de euro in acest an.

Tudose: Cred ca vom atrage fonduri europene de peste 5,2 miliarde de euro anul acesta

Premierul Mihai Tudose a scris marti, pe pagin sa de Facebook, ca apreciaza ca Romania va atrage anul acesta fonduri europene de peste 5,2 miliarde de euro.

Statul vrea sa dea peste 21 milioane de euro pentru mentenanta, extinderea si dezvoltarea sistemului IT al APIA, creat si implementat de Siveco/Consiliul Concurentei tocmai a amendat Siveco si Intrarom cu 1,7 milioane euro pentru ca ar fi trucat o licita

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a demarat in aceasta luna o licitatie deschisa pentru achizitionarea serviciilor de mentenanta, extindere si dezvoltare a sistemului informatic al APIA, contract cu o valoare estimata la peste 21,2 milioane de euro fara TVA, finantat din fonduri publice, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Licitatia implica semnarea unui acord cadru pe 3 ani cu un singur agent economic, fara reluarea competitiei pentru atribuirea contractelor subsecvente. Sistemul IT al APIA a fost creat si implementat de catre Siveco, peste 17 miliarde de euro fiind distribuiti catre peste doua milioane de fermieri in 10 ani. Nota: Consiliul Concurentei a anuntat luna trecuta ca a amendat Siveco si Intrarom cu aproximativ 1,75 milioane euro, pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica organizata de APIA in anul 2008, pentru atribuirea acordului-cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic. In replica, Siveco a anuntat ca va contesta decizia Concurentei pe care o considera nefondata.

Tel Drum, Petre Pitis si Mircea Visan, urmariti penal de DNA pentru frauda intr-un dosar cu fonduri europene

Societatea Tel Drum SA si reprezentantii acesteia Petre Pitis si Mircea Visan au fost pusi sub urmarire penala, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare, cu rea-credinta, de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Tun marca Tel Drum. Schema prin care compania ar fi luat ilegal fonduri europene, potrivit Oficiului de Combatere a Spalarii Banilor

Achizitia unei statii de asfaltare de catre Tel Drum ar fi de fapt o schema de obtinere ilicita de fonduri europene prin supraevaluarea pretului, sustin inspectorii Oficiului de Combatere a Spalarii Banilor. Motivul: firma care a vandut utilajul ar fi fost intr-o relatie de afiliere cu Tel Drum. Cei implicati neaga acuzatiile.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de doar 5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 23,2 milioane de lei 5,06 milioane euro), in scadere fata de cea de vineri 5,82 milioane de euro).

Israelienii care detin Radisson Bucuresti vor sa vanda complexul cu 177,5 milioane euro

O subsidiara a companiei israeliene Elbit Imaging a anuntat recent ca a semnat o scrisoare de intentie cu un fond de investitii pentru a vinde 98,2% din compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti cu 177,5 milioane euro, potrivit unui anunt publicat pe site-ul bursei americane Nasdaq.

Israelienii care detin Radisson Bucuresti au mai lasat din pret: Se vinde cu 177,5 milioane euro

O subsidiara a companiei israeliene Elbit Imaging a anuntat recent ca a semnat o scrisoare de intentie cu un fond de investitii pentru a vinde 98,2% din compania care detine hotelurile Radisson din Bucuresti - Radisson Blu si Park Inn - cu 177,5 milioane euro, potrivit unui anunt publicat pe site-ul bursei americane Nasdaq.

VIG a inregistrat o scadere a subscrierilor cu 3,1% in tara, la 258,5 milioane euro

Grupul austriac de asigurari Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in primul semestru din acest an o scadere a primelor brute subscrise in tara noastra cu 3,1% fata de aceeasi perioada din 2016, pana la 258,5 milioane euro, dar si-a majorat profitul cu 63%, potrivit unui comunicat de presa al grupului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )