Libnet.ro
UNICEF

05:30

7 motive pentru care vei iubi otetul din cidru de mere

Antena3 Antena3,
7 motive pentru care vei iubi otetul din cidru de mere

Otetul din cidru de mere este un produs intrat relativ recent in atentia oamenilor. Multe vedete il folosesc pentru a slabi. Iata cateva beneficii ale otetului din cidru de mere. Detoxifiere Bogat in. continuă pe Antena3

Stai prea mult pe scaun? 5 motive serioase pentru care iti faci mult rau

Un studiu nou realizat de cercetatorii de la Universitatea Victoria si Universitatea din Queensland, releva faptul ca exista o legatura directa intre statul pe scaun si sanatatea mintala. Mai exact, cu cat o.

Care sunt argumentele ANI pentru care actorul Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare

Agentia Nationala de Integritate a transmis o scrisoare Biroului Electoral Central in care avertizeaza ca o eventuala decizie de validare a candidaturii lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare ar fi de natura sa incalce principiul suprematiei interesului public si principiul integritatii in exercitarea functiei publice si ar avea ca efect privarea legii de efecte juridice.

Mi-am pierdut prietenii, educatia, sanatatea si aproape viata. Motivul halucinant pentru care a incercat sa se sinucida un tanar

Danny Bowman, un adolescent din Marea Britanie, a devenit obsedat de tehnica de fotografiere selfie, iar cand nu i-a iesit poza perfecta a incercat sa-si ia viata. Tanarul de 19 ani ajunsese sa petreaca zece.

5 lucruri de neacceptat pentru care partenerul poate pune presiune intr-o relatie

Uneori o relatie plina de romantism poate ajunge la momentul in care faceti lucruri despre care nu sunteti siguri ca ar trebui sa le puneti in practica. Iata 5 lucruri de neacceptat daca partenerul pune presiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )