Libnet.ro
UNICEF

22:00

8 Modalitati prin care iti poti motiva angajatii si a-i transforma intr-o echipa de neoprit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
8 Modalitati prin care iti poti motiva angajatii si a-i transforma intr-o echipa de neoprit

Motivarea si sprijinirea angajatilor pentru a fi eficienti necesita timp si experienta. Pentru un proprietar de afacere nu exista nimic mai recompensator decat sa ii ajute pe angajatii sai sa munceasca si sa isi atinga potentialul lor maxim. Cheia de a fi un bun lider si motivator este: comunicarea clara, pregatirea angajatilor si aprecierea. continuă pe Ziarul Bursa

Utile:Ce se intampla daca nu te speli pe maini. Avertismentul unui tatic despre consecintele devastatoare;Cum alegi salteaua potrivita;Ceaiul care iti topeste grasimea de pe abdomen

Masca de fata care iti sterge 10 ani de pe chip. Alimentatia, stresul si trecerea timpului. Serurile, mai bune pentru ten decat cremele. Cand vine vorba de hidratarea tenului, avem la dispozitie seruri.

Ordonanta prin care se suspenda reducerea pedepselor pentru detinutii cu lucrari stiintifice, adoptata tacit de senatori

Senatul a adoptat tacit luni ordonanta prin care se suspenda pana la 30 septembrie prevederea referitoare la reducerea pedepselor pentru detinutii care publica lucrari stiintifice, scrie Agerpres. Ca urmare a citirii in plenul Senatului de catre presedintele de sedinta a notei de adoptare tacita a proiectului de adoptare a OUG 2/2016 pentru suspendarea art. 96 alin. 1) lit. f) din Legea nr. 254/2013 privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare in cursul procesului penal, initiativa legislativa poate fi transmisa pentru dezbatere Camerei Deputatilor, cu rol decizional in acest caz.

Dacia Family, proiectul prin care firma auto si clubul Udinese vor sa-i determine pe italieni sa-si aduca familiile pe stadion (FOTO)

Dacia a lansat un proiect prin care se doreste sa-i determine pe italieni sa vina cu familia la meciuri. Proiectul se numeste Dacia Family Project si a fost initiat impreuna cu clubul Udinese. Scopul.

Macovei ii cere lui Iohannis sa nu promulge legea prin care partidele se iarta de datorii

Presedintele partidului M10, Monica Macovei, i-a trimis lui Klaus Iohannis o scrisoare in care ii cere sa nu promulge legea prin care partidele parlamentare au decis sa se ierte de datorii in.

Macovei ii cere lui Iohannis sa nu promulge legea prin care partidele se iarta de datorii (VIDEO)

Presedintele partidului M10, Monica Macovei, i-a trimis lui Klaus Iohannis o scrisoare in care ii cere sa nu promulge legea prin care partidele parlamentare au decis sa se ierte de datorii in.

Subiectele zilei:Reteta prin care lideri ai lumii isi ascund banii. Urma de 2 miliarde de dolari care duce la Vladimir Putin;STENOGRAME Cum a fost prins deputatul PNL care intervenea la medicul legist pentru un sofer baut. O mie de euro nu-s din drum;Ima

Jandarmi inarmati cu pistoale-mitraliera, in statiile de metrou din Capitala. Cum explica autoritatile aceasta decizie. In urma cu doar cateva zile. Teama de teroare primeaza in fata dezarmarii. Reuniunea la varf, la care au fost invitati 50 de sefi de stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )