Libnet.ro
UNICEF

10:00

8 obiceiuri aparent inofensive care iti distrug parul

Hotnews Hotnews,
 8 obiceiuri aparent inofensive care iti distrug parul

Obiceiurile noastre aparent inofensive fac parul sa arate mai rau. Nu cureti periile, pieptenul, instrumentele de ondulat, peria rotativa sau fixa, diversele clame si accesorii pentru par. Ca rezultat iti poti irita scalpul si parul nu mai arata curat. continuă pe Hotnews

Utile: Ce se intampla cand un adult face varicela? Poate duce la pierderea definitiva a vederii; Dieta cu ceapa. Slabesti 6 kilograme de luni pana vineri; Cinci obiceiuri zilnice care iti distrug oasele

Scapa de barbia dubla cu argila si castravete. Gusa poate fi o problema pentru multe femei si daca nu este un semn al unei boli de tiroida, vrei sa scapi. Ce se intampla daca iti speli parul cu Cola. Din ce in ce mai multe femei au inceput sa vorbeasca despre spalatul parului cu Cola, asa incat am vrut sa aflam.

Aplicatia mobila care iti spune de cati ani arati!

A fost lansata o aplicatie mobila care, dupa ce analizeaza o fotografie cu tine pe care o uploadezi chiar tu in sistem, iti spune de cati ani arati! Iata cum este posibil acest lucru! .

Microsoft a construit o aplicatie care iti spune cat de batran pari

Exista doua tipuri de oameni: cei care par mai in varsta decat sunt si cei mai norocosi, carora li se cere buletinul la magazin chiar si dupa multi ani de la implinirea majoratului. Pentru a stabili in care tabara te afli, Microsoft a dezvoltat o tehnologie care incearca sa iti ghiceasca varsta reala. Tot ce [] Microsoft a construit o aplicatie care iti spune cat de batran pari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO]

O noua campanie pe IndieGoGo vrea sa va aduca un nou joc pe mobil pe care probabil nu ar trebui sa-l jucati cand sunteti singuri acasa. Night Terror ar putea fi cel mai infricosator joc care a aparut vreodata pe telefoanele mobile. Acesta este elementul central al unei noi companiide finantare sociala pe cunoscuta platforma [] Jocul pentru mobil care iti transforma casa intr-o scena din filme horror [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

9 carti care iti vor da un restart la job si in viata de zi cu zi

Daca vrei cu adevarat sa schimbi ceva in viata ta, nu vei mai sta pe ganduri si vei incepe chiar acum. Noi te ajutam cu cateva sugestii de carti care sa-ti dea un impuls la job, in viata de zi cu zi si in orice vrei tu sa schimb ceva, pentru ca, nu-i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )