Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ordonanta privind rectificarea bugetara, in Monitorul Oficial: Deficitul bugetar se majoreaza cu 1,4 miliarde lei

Hotnews Hotnews,
Ordonanta privind rectificarea bugetara, in Monitorul Oficial: Deficitul bugetar se majoreaza cu 1,4 miliarde lei

Rectificarea bugetara pe 2012 a determinat diminuarea veniturilor cu 2,7 miliarde de lei, iar a cheltuielilor cu 1,3 miliarde de lei, deficiul urmand sa se majoreze cu 1,4 miliarde de lei, se arata intr-o ordonanta publicata luni in Monitorul Oficial. Actul normativ mai arata ca sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale se majoreaza cu 612,9 milioane lei, din care 500 milioane de lei pentru achitarea unor arierate. continuă pe Hotnews

Bugetul ICR a fost redus cu o treime la rectificarea bugetara/ Secretarul general al ICR: Situatia este dezastruoasa

Bugetul Institutului Cultural Roman ICR) pe 2012 a fost redus cu o treime la rectificarea bugetara, la 28,5 milioane de lei, in conditiile in care institutul a angajat deja suma de 29 de milioane de lei, avand in prezent un deficit si neputandu-si desfasura in continuare proiectele, relateaza Mediafax.

Theodor Stolojan la RFI : Rectificarea bugetara consfinteste deteriorarea economica; ministrii zambesc fara motiv

Rectificarea bugetara arata & ;deteriorarea situatiei economice in Romania& ;, declara la RFI europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan. El crede ca ministrii zambesc, pentru ca & ;nu-si dau inca seama despre ce este vorba& ;. Ministrul de Finante, Florin Georgescu, a spus joi ca toti ministrii sunt multumiti, pentru ca & ;au plecat zambind& ; si & ;nu s-au auzit tipete& ; din sala de sedinta a Guvernului.

Monitorul Oficial a publicat hotararea Curtii Constitutionale, procedurile pentru ca Traian Basescu sa revina la Palatul Cotroceni au fost indeplinite

Hotararea Curtii Constitutionale privind referendumul de demitere a presedintelui a fost publicata in Monitorul Oficial, toate procedurile au fost indeplinite pentru ca Traian Basescu sa revina la Palatul Cotroceni. De asemenea, Monitorul Oficial a publicat si &;&; &;&; a celor trei judecatori ai Curtii Constitutionale - Ion Predescu, Acsinte Gaspar si Tudorel Toader - prin care acestia isi exprima dezacordul in raport cu hotararea de invalidare a rezultatului referendumului si spun ca referendumul trebuia validat, potrivit agentiei Agerpres.

Deficitul bugetar a scăzut la 7 miliarde lei

Deficitul bugetar a coborât la 1,15% din Produsul Intern Brut, adică 6,97 miliarde lei, în primele şapte luni ale anului, faţă de 1,96% din PIB, adică 11,3 miliarde lei, date înregis­trate la aceeaşi dată a anului precedent, potrivit Ministerului Finanţelor Publice.

Deficitul bugetar a coborât la 1,15% din PIB

Deficitul bugetar, din primele 7 luni ale acestui an, a fost de 6,97 miliarde lei, respectiv 1,15 % din PIB faţă de 11,3 miliarde lei, realizat la aceeaşi dată a anului precedent.

Bugetul de stat dupa primele 7 luni: Venituri de 110,4 mld lei si cheltuieli de 117 mld lei. Deficitul bugetar a coborat la 6,97 mld lei, adica 1,15% din PIB

Deficitul bugetar inregistrat pe primele 7 luni din acest an a fost de 6,97 miliarde lei, respectiv 1,15 % din PIB fata de 11,3 miliarde lei respectIv 1,96% din PIB realizat la aceeasi data a anului precedent, arata un rel=nofollow r. In conditiile renuntarii consistente la cheltuielile cu investitiile, nu a fost greu ca tinta de deficit sa fie atinsa. Veniturile au fost cu 8% mai mari 110,4 miliarde de lei), iar cheltuielile au fost de 19,3% din PIB 117,3 miliarde de lei).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )