Libnet.ro
UNICEF

10:30

Absolventii care au implinit 16 ani pot primi indemnizatie de somaj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Absolventii care au implinit 16 ani pot primi indemnizatie de somaj

Absolventii institutiilor de invatamant care au implinit 16 ani pot beneficia, timp de sase luni, de o indemnizatie de somaj echivalenta cu 50% din valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj, cu conditia sa solicite acest. continuă pe Wall-Street Ro

Absolventii care au implinit 16 ani pot obtine indemnizatie de somaj

Absolventii institutiilor de invatamant care au implinit 16 ani pot beneficia, timp de sase luni, de o indemnizatie de somaj echivalenta cu 50% din valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj, cu conditia sa solicite acest.

Absolventii care au implinit 16 ani pot primi indemnizatie de somaj timp de sase luni

Absolventii institutiilor de invatamant care au implinit 16 ani pot beneficia, timp de sase luni, de o indemnizatie de somaj echivalenta cu 50% din valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj. Pentru a putea primi indemnizatia, tinerii trebuie sa solicite acest lucru in 60 de zile de la data absolvirii.

Veste buna pentru absolventii care au implinit 16 ani

Absolventii institutiilor de invatamant, care au implinit 16 ani, pot beneficia, timp de sase luni, de o indemnizatie de somaj, cu conditia sa solicite acest lucru in 60 de zile de la data absolvirii, informeaza ANOFM.

Modelul american prin care tinerii pot obtine permisul auto la 16 ani, propus si pentru Romania

Deputatul Petru Movila a initiat un proiect legislativ prin care tinerii care au implinit 16 ani vor avea posibilitatea sa obtina permisul auto, informeaza stirileprotv. ro. Prin adoptarea acestui proiect, tinerii.

Cine e voluntarul care salveaza vieti la 16 ani

Mihai Daniel, de 16 ani, e voluntar la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) de aproape un an. Duminica, in drum spre biserica, a vazut un barbat cazut pe strada cu fata in jos, era in stop cardiorespirator. A inceput resuscitarea si l-a salvat, dar nu este prima oara.

Europa FM a implinit 15 ani si a marcat o premiera: rivalii Buzdugan, Morar si Gainusa au intrat in direct pentru a ura la multi ani echipei

Europa FM a implinit astazi, 26 mai, 15 ani de existenta, iar vedetele de la ZU, Pro FM, Kiss FM, Magic FM, Rock FM, Radio 21 s-au aflat in dialog cu matinalii Vlad Petreanu si George Zafiu in Desteptarea, intr-o editie speciala in care n-a mai fost vorba despre concurenta sau obiective diferite de audienta.

Fermierii pot primi autorizatie sa cultive canepa si pentru terenurile pentru care nu au act de proprietate

Cultivatorii care utilizeaza un teren in baza altor acte doveditoare decat actul de proprietate pot primi autorizatia de cultivare a canepei pentru ulei si fibre, iar prin extinderea suprafetei de cultura vor beneficia de subventii, acordate in.

Gabriel Oprea: UNPR sustine introducerea votului de la 16 ani

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a reiterat necesitatea introducerii votului de la varsta de 16 ani si a sustinut ca partidul din care face parte sprijina tinerii prin intermediul mai multor proiecte, dar si.

L-a sunat pe premierul Frantei pentru a-l ajuta la teme. Un elev in varsta de 16 ani a ales sa ignore Wikipedia si Google

Un elev parizian in varsta de 16 ani a ales sa ignore Wikipedia si Google si sa-l sune, in schimb, pe mobilul personal, pe premierul francez Manuel Valls, pentru a obtine informatii din interior pentru o.

Un elev in varsta de 16 ani l-a sunat pe prim-ministrul francez si i-a cerut sa-l ajute la o tema pentru acasa

Un elev parizian in varsta de 16 ani a ales sa ignore Wikipedia si Google si sa-l sune, in schimb, pe mobilul personal, pe premierul francez Manuel Valls, pentru a obtine informatii din interior pentru o prezentare, la scoala, pe teme politice, relateaza portalul TheLocal. fr.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )