Libnet.ro
UNICEF

14:30

Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, ar fi fost ucis in Siria, intr-un atac aerian al americanilor

B1 B1,
Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, ar fi fost ucis in Siria, intr-un atac aerian al americanilor

Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, ar fi fost ranit grav intr-un atac aerian al fortelor americane, desfasurat in Siria, si apoi ar fi murit. Liderul Statului Islamic ar fi fost ucis in Raqqa,. continuă pe B1

Liderul gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, ar fi fost ucis intr-un raid aerian

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis vineri intr-un raid aerian american, a anuntat marti agentia de stiri Amaq, apropiata organizatiei teroriste. Oficialii SUA nu au confirmat insa moartea celui mai cautat terorist din lume, supranumit seicul invizibil, pe capul caruia este pusa o recompensa de 25 de milioane de dolari.

Liderul retelei teroriste Stat Islamic, ucis intr-un raid aerian. Autoritatile de la Washington, sceptice

Abu Bakr al-Baghdadi, liderul retelei teroriste Stat Islamic, a fost ucis intr-un raid aerian efectuat in orasul sirian Raqqa, fieful organizatiei fundamentaliste sunnite, afirma surse islamiste citate de presa internationala, insa informatiile nu pot fi confirmate de serviciile secrete. Mediafax transmite ca informatia a fost difuzata de publicatii din Orientul Mijlociu care citeaza site-ul Al-Amaq, agentia oficiala de stiri a retelei teroriste Stat Islamic.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )