Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accesorii pentru pretentiosi: Montblanc imbraca Galaxy Note 4 in stil

Playtech Playtech,
Accesorii pentru pretentiosi: Montblanc imbraca Galaxy Note 4 in stil

Galaxy Note 4va dispune de o colectie de accesorii de la Montblanc, celebrul creator de stilouri. Acestea vor aduce un plus de stil acestui phablet. Pentru ca cei de la Samsung si-au dat seama ca parteneriatele cu diverse companii de nisa reprezinta modul perfect pentru a atrage un alt fel de public catre dispozitivele sale, cei de la Montblanc tocmai au anuntat oficial primele accesorii pentru Galaxy Note 4. Cel mai recent phablet al sud coreenilor este din toate punctele []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 4 Creatorii phabletului tocmai l-au facut pe cel mai bun [REVIEW]

Samsung Galaxy Note 4 a stat cu mine o saptamana. O saptamana am folosit o aproape paleta de ping pong si, pentru prima data, mi-a placut. in saptamana cu Samsung Galaxy Note 4 am inceput cu stangul. L-am lasat la redactie in prima zi si in a doua abia l-am configurat, am facut cateva poze si i-am pipait marginile. Sunt din metal anul acesta. Apoi, mi-am pus cartela SIM in el si a devenit telefonul de minut cu minut. Am [].

Samsung Galaxy Note 4 vine in Romania cu ambele versiuni de procesor

Samsung Galaxy Note 4 s-a lansat oficial in Romania saptamana trecuta. Compania anunta acum ca romanii vor putea alege intre cele doua versiuni de procesor. Sud-coreenii de la Samsung au, de anul trecut, o abordare interesanta privind motorizarile varfurilor lor de gama. Mai exact, incepand de la Samsung Galaxy S4, Samsung a ales sa foloseasca doua tipuri de procesoare unul quad-core, produs de Qualcomm, si unul octa-core, produs intern, numit Exynos. in Romania, pana acum, au ajuns numai versiunile [].

FOTO PREVIEW Samsung Galaxy Note 4 - Uriasul discret vrea sa fie butonat

Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat pe 3 septembrie 2014 la Targul de Tehnologie IFA. E cel mai bun terminal al sud-coreenilor de pana acum, iar maine vom avea un review complet la el. Pana atunci, ii facem un scurt preview in poze si va spunem unde-l gasiti si la ce pret.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )