Libnet.ro
UNICEF

08:00

Un accident in care au fost implicate trei masini a avut loc pe DN1, in zona Baneasa

Hotnews Hotnews,
 Un accident in care au fost implicate trei masini a avut loc pe DN1, in zona Baneasa

Un accident, in care au fost implicate trei masini, a avut loc, duminica seara, pe DN1 in zona Baneasa, in urma caruia opt persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dintre care patru au facut atac de panica, a informat Brigada Rutiera. continuă pe Hotnews

Accident cu opt raniti pe DN1, la intrare in Bucuresti

Opt persoane au fost ranite usor, duminica seara, intr-un accident rutier in care au fost implicate trei masini si care a avut loc pe DN 1, in zona Pasaj Baneasa. Potrivit Agerpres, politistii rutieri au constatat ca masinile s-au tamponat din cauza ca nu au pastrat distanta regulamentara.

Accident in care au fost implicate un tir si sase autoturisme, pe DN 79 Arad-Oradea

Un accident rutier in care au fost implicate un tir si sase autovehicule s-a produs, joi dupa-amiaza, pe DN 79 Arad-Oradea, pe raza comunei Zimandul Nou, opt persoane ranite fiind transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad pentru ingrijiri medicale, transmite Agerpres.

VIDEO. Spania: Incident cu ecou la nivel inalt, in care au fost implicate cersetoare din Romania

Politia din Madrid a demarat o ancheta asupra incidentului produs acum doua zile, in care au fost implicate mai multe cersetoare, posesoare de pasaport romanesc.

VIDEO Spania: Cel putin 14 persoane au murit intr-un accident in care a fost implicat un autocar cu studenti Erasmus

Cel putin 14 persoane au murit dupa ce un autocar cu studenti Erasmus de diverse nationalitati s-a rasturnat si s-a ciocnit cu un alt vehicul pe o autostrada in nord-estul Spaniei, au anuntat duminica serviciile de interventie, potrivit agentiilor DPA si EFE, citate de Agerpres. UPDATE MAE: Nu au fost identificati romani printre persoanele ranite in accidentul din Spania.

UPDATE. Accident grav la intrarea in Bucuresti. 3 masini au fost implicate in carambol

Un accident rutier grav a avut loc duminica seara pe DN1, in zona aeroportului. Conform primelor informatii, noua masini au fost implicate in accident. Stire in curs de.

Accident cumplit in Arad. Sase masini au fost strivite de un TIR. Traficul a fost blocat

Un accident grav a avut loc in Arad, pe drumul national 79, care leaga Arad si Oradea. Sase masini au fost strivite de un TIR, scrie libertatea. ro. Deocamdata nu se cunoaste numarul victimelor. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )