Libnet.ro
UNICEF

08:30

Accident cumplit. Un barbat a murit dupa ce s-a prabusit de la mare inaltime, in timp ce zbura cu parapanta

Antena3 Antena3,
Accident cumplit. Un barbat a murit dupa ce s-a prabusit de la mare inaltime, in timp ce zbura cu parapanta

Un parapantist a murit, dupa ce zborul cu parapanta s-a terminat brusc, barbatul prabusindu-se langa partiile de ski de la Borsa, in apropierea cabanei Runc-Stiol, scrie. continuă pe Antena3

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de pe un hotel cu zece etaje din Calimanesti. Cu o zi in urma, barbatul ar fi ramas fara loc de munca

Un barbat din localitatea Calimanesti, judetul Valcea, a murit, miercuri dupa-amiaza, dupa ce s-a aruncat de pe un hotel cu zece etaje din aceasta statiune. Primele date arata ca barbatul a recurs la acest gest extrem din cauza ca ramasese fara loc de munca, in urma cu o zi expirandu-i contractul in baza caruia lucrase ca agent de paza, iar angajatorul nu i l-a mai prelungit.

ACCIDENT CUMPLIT in aceasta seara! Au murit pe loc!

Un accident grav a avut loc miercuri seara in localitatea 23 august, in judetul Constanta. Un autoturism marca Dacia Logan a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un copac de pe.

Tragedie in statiunea balneara Lacu Sarat! Un barbat murit in timp ce inota (FOTO)

Tragedie in statiunea Lacu Sarat. Un barbat venit la tratament a murit in timp ce inota. Victima era din Vaslui si avea 84 de ani. Luni, in timp ce inota de cateva minute.

Brasov: O femeie de 67 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul sapte al blocului in care locuia

O femeie de 67 de ani a murit, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul al saptelea al locului in care locuia in cartierul Florilor din municipiul Brasov, informeaza News. ro.

Doliu in sport! O legenda a baschetului romanesc a murit dupa o grea suferinta

Federatia Romana de Baschet anunta cu multa tristete si profund regret trecerea prematura in nefiinta a celui care a fost TAKACS KAROLY. Din pacate, duminica 27 august, dupa o nedreapta suferinta, inima unuia dintre cei.

Doliu in lumea mondena! Un personaj cunoscut in lumea VIP-urilor din Romania a murit dupa o lunga suferinta (FOTO)

Un tanar cunoscut in lumea mondena autohtona s-a stins din viata in urma cu cateva zile dupa o lupta lunga cu o boala incurabila. Dominic Popa avea 41 de ani si era cunoscut pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )