Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident cumplit la Dragasani. Mai multe persoane au fost ranite grav

Antena3 Antena3,
Accident cumplit la Dragasani. Mai multe persoane au fost ranite grav

UPDATE:Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca in judetul Valcea, circulatia peDN64 Ramnicu Valcea Caracala revenit. continuă pe Antena3

Accident grav la Dragasani. Mai multe persoane sunt ranite. Traficul este complet blocat

Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dupa-amiaza pe DN 64, la iesirea din Dragasani spre Slatina, circulatia fiind blocata in zona accidentului pe ambele.

Incident armat la New York. Mai multe persoane au fost ranite intr-un spital din Bronx

Autoritatile au anuntat ca mai multe persoane au fost impuscate in urma unui incident la un spital din New York, a anuntat AP.

Focuri de arma intr-un spital din New York; cel putin doua persoane ar fi fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite in urma unor focuri de arma trase vineri intr-un spital din Bronx, la New York, a confirmat politia, citata de agentia DPA.

Noua persoane au fost ranite, intr-un accident rutier, in Galati. A fost solicitat si un elicopter SMURD

Noua persoane au fost ranite, sambata, pe un drum judetean din Galati, dupa ce un sofer de 22 de ani nu a acordat prioritate unei alte masini, in zona fiind solicitat un elicopter SMURD. Cinci dintre victime sunt membri din aceeasi familie, potrivit Mediafax.

FOTO. Teroare la New York. Un barbat inarmat a deschis focul, intr-un spital. Presa: Pana la sase persoane ar fi fost ranite si o femeie ar fi murit. Atacatorul ar fi un fost angajat. El a fost ucis de politisti

Intre patru si sase persoane au fost ranite, vineri, intr-un spital din cartierul newyorkez Bronx, dupa ce un barbat imbracat intr-un halat alb a deschis focul, informeaza CNN, care citeaza Departamentul de Politie din New York NYPD).

Zeci de persoane au fost ranite, in urma unui atac armat produs intr-un club din statul american Arkansas

Zeci de persoane au fost ranite, 17 dintre ele necesitand spitalizare, in urma unui atac armat comis intr-un club de noapte din statul american Arkansas, scrie Mediafax.

Accident cumplit in Romania. Mai multi morti si raniti

Doua persoane au murit si una este ranita, dupa ce o cisterna si doua autoturisme s-au ciocnit, sambata dimineata, pe drumul national 2 A, in judetul Ialomita. Politistii anunta ca nu.

Accident cumplit in Ialomita. Mai multi morti si raniti, dupa ce o cisterna si doua autoturisme s-au ciocnit

Doua persoane au murit si una este ranita, dupa ce o cisterna si doua autoturisme s-au ciocnit, sambata dimineata, pe drumul national 2 A, in judetul Ialomita. Politistii anunta ca nu.

Accident cumplit langa Predeal. O femeie insarcinata a murit. Medicii au incercat sa resusciteze fatul

Un accident cumplit a avut loc in urma cu putin timp langa Predeal. Vom reveni cu amanunte.

Accident mortal pe Valea Oltului. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma impactului dintre un autoturism si o duba

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier produs pe raza judetului Valcea, pe DN 7, la iesirea din Calimanesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )