Libnet.ro
UNICEF

18:00

Accident pe DN1. Patru persoane au ajuns la spital dupa ce o autoutilitara a intrat intr-un stalp

Adevărul Adevărul,
Accident pe DN1. Patru persoane au ajuns la spital dupa ce o autoutilitara a intrat intr-un stalp

Patru persoane au ajuns la spital, dupa ce au fost implicate intr-un accident petrecut pe Drumul National 1. in urma impactului, un stalp de electricitate s-a rupt, astfel ca o buna parte dintre localnici au ramas fara curent. continuă pe Adevărul

Patru persoane au murit lovite de un tren care circula pe magistrala 800

ACTUALIZARE 12:30 Ministrul Transporturilor a dispus constituirea unei celule de criza ca urmare a accidentului feroviar Razvan Cuc, Ministrul Transporturilor a dispus constituirea unei celule de criza ca urmare a accidentului feroviar in care si-au pierdut viata patru persoane un adult si trei copii), precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 12:05 Femeia care a murit lovita de tren impreuna cu cei trei copii era insarcinata --- Patru persoane au murit dupa ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucuresti - Constanta, intre localitatile ilfovene Pasarea si Branesti, potrivit surselor din presa.

Patru persoane au murit lovite de un tren care circula pe magistrala 800

Patru persoane au murit dupa ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucuresti - Constanta, intre localitatile ilfovene Pasarea si Branesti, potrivit surselor din presa.

Patru persoane au murit lovite de un tren care circula pe magistrala 800

ACTUALIZARE 15:31 Femeia care s-a aruncat in fata trenului la Branesti suferea de depresie si nu isi dorea inca un copil Femeia care s-a aruncat in fata trenului la Branesti, impreuna cu cei trei copii, suferea de depresie si nu isi dorea inca un copil, le-a declarat mama sa anchetatorilor. *ACTUALIZARE 15:00 Mecanicul trenului: Femeia si copiii au iesit din padure si s-au aruncat direct in fata trenului *ACTUALIZARE 13:30 Femeia moarta impreuna cu cei trei copii ai sai a scris in biletul de adio ca ii pare rau si ca nu mai poate suporta *ACTUALIZARE 12:30 Ministrul Transporturilor a dispus constituirea unei celule de criza ca urmare a accidentului feroviar *ACTUALIZARE 12:05 Femeia care a murit lovita de tren impreuna cu cei trei copii era insarcinata ------------ Patru persoane au murit dupa ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucuresti - Constanta, intre localitatile ilfovene Pasarea si Branesti.

Dolj: Copil in stare grava la spital, dupa ce a cazut in fantana (FOTO)

Un copil in varsta de 8 ani din Dolj a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut intr-o fantana. Cel care l-a gasit pe baiat in put este iubitul.

Un barbat de 43 de ani s-a inecat pe plaja din Constanta. Alte patru persoane, salvate la timp in sudul litoralului

Zi grea pentru salvamari si medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta. Patru persoane au fost sambata, 19 august, in pericol de inec, iar un barbat s-a inecat pe o plaja din Constanta.

Un barbat de 43 de ani s-a inecat la Constanta. Alte patru persoane, salvate la timp in sudul litoralului

Zi grea pentru salvamari si medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta. Patru persoane au fost sambata, 19 august, in pericol de inec, iar un barbat s-a inecat la Constanta.

Politistii au un nou suspect in cazul atentatului de la Barcelona. Patru persoane sunt deja arestate

Politia spaniola il cauta inca, sambata dimineata, pe soferul furgonetei care a intrat joi in multime in zona turistica La Rambla, din Barcelona, omorand 13 persoane si.

Un luptator MMA a murit la spital, dupa o lupta in cusca

Rondel Clark, un luptator de MMA in varsta de 26 de ani, a murit la spital, in urma loviturilor primite in cel mai recent meci al sau. Rondel a fost spitalizat dupa lupta cu Ryan Dunn, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )