Libnet.ro
UNICEF

08:30

Accident pe DN7: Doua persoane au murit, iar alta a fost ranita dupa ce masina in care se aflau a lovit o basculanta

B1 B1,
Accident pe DN7: Doua persoane au murit, iar alta a fost ranita dupa ce masina in care se aflau a lovit o basculanta

Doua persoane, in care o fetita de 11 ani, au murit, iar o alta a fost grav ranita, luni dimineata, duop ce ce autoturismul in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o basculanta, pe DN. continuă pe B1

Franta: Cel putin doua persoane au murit in urma unor inundatii

Cel putin doua persoane au murit, iar o alta a fost data disparuta in sud-eestul Frantei, regiune afectata de ploi torentiale, au anuntat autoritatile locale citate de AFP. Un barbat in varsta de 73.

ACCIDENT pe DN7. Cinci persoane au fost GRAV RANITE

Cinci persoane au fost grav ranite, duminica dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe DN7, in zona localitatii aradene Varadia, traficul rutier fiind blocat in urma.

A intrat cu tractorul pe contrasens si a ranit doua persoane

Oboseala si-a spus cuvantul in cazul unui barbat care, azi-noapte, conducea un tractor pe DN 65. Prin comuna Albota, barbatul a atipit, cel mai probabil, la volan, si a intrat pe contrasens izbind in lateral un autoturism. in urma impactului, doua persoane aflate in masina au fost ranite.

Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti: Doua persoane sunt in stare grava

UPDATE22:28 Toate cele sapte persoane din avionul care a aterizat fortat au fost gasite in viata, doua dintre acestea, respectiv pilotul Adrian Iovan si o studenta, fiind in stare grava, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )