Libnet.ro
UNICEF

20:30

Accident. Doua persoane ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Adevărul Adevărul,
Accident. Doua persoane ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe strada Locomotivei din Calarasi. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta la fata locului miercuri dimineata, la ora 01. 35, pentru a acorda primul ajutor victimelor. continuă pe Adevărul

Accident grav in judetul Buzau: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, dupa ce o masina a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism (VIDEO)

Accident tragic in judetul Buzau. O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, dupa ce o masina a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Accidentul a fost.

FOTO. Canada: Doua persoane au murit, dupa ce un elicopter a lovit o linie electrica

Doua persoane au murit, iar o alta a fost ranita, duminica, in provincia Noul Brunswick din estul Canadei, dupa ce un elicopter a lovit o linie de transport a energiei electrice, dupa care s-a prabusit.

Excesul de zel al unui sofer de 61 de ani: a baut si a facut accident doua zile la rand

Un sofer de 61 de ani din Teaca a dat dovada de exces de zel in acest weekend. Acesta a baut si a facut accident doua zile la rand. Duminica, barbatul s-a urcat beat la volan, desi cu o zi in urma ramasese fara permis. Barbatul a fost propus pentru arest prevedentiv.

Sase persoane ranite, printre care doi copii, intr-un accident in judetul Constanta in care au fost implicate doua masini

Sase persoane, printre care si doi copii, au fost ranite, duminica dupa amiaza, in judetul Constanta dupa ce doua masini s-au ciocnit, una dintre acestea neacordand prioritate.

Accident grav de circulatie in judetul Galati. 18 persoane ranite in urma coliziunii dintre un microbuz si un BMW

Incidentul s-a petrecut in cursul dupa-amiezii de duminica, 4 septembrie, la intrarea in comuna Schela, pe drumul judetean Galati-Pechea-Tecuci. Dupa primele date, accidentul s-a produs din cauza neacordarii de prioritate.

Accident grav de circulatie in judetul Galati. 11 persoane ranite in urma coliziunii dintre un microbuz si un BMW

Evenimentul rutier grav s-a petrecut in cursul dupa-amiezii de duminica, 4 septembrie, la intrarea in comuna Schela, pe drumul judetean Galati-Pechea-Tecuci. Dupa primele date, accidentul s-a produs din cauza neacordarii de prioritate.

Zece persoane, ranite intr-un accident in care a fost implicat un autobuz RATB

Opt persoane au fost ranite, luni, intr-un accident rutier in care a fost implicat un autobuz RATB, in apropierea Palatului Parlamentului.

Opt persoane, ranite intr-un accident in care a fost implicat un autobuz RATB

Opt persoane au fost ranite, luni, intr-un accident rutier in care a fost implicat un autobuz RATB, in apropierea Palatului Parlamentului.

Grav accident aerian in Canada. Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit, lovind o linie electrica

Grav accident aerian duminica in Canada dupa ce un elicopter s-a prabusit. Elicopterul a lovit o linie de transport a energiei electrice intr-o provincie din estul Canadei, iar in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )