Libnet.ro
UNICEF

13:30

Accident la o fabrica din SUA, cu doi morti si 10 raniti.

România Liberă România Liberă,
Accident la o fabrica din SUA, cu doi morti si 10 raniti.

Cel putin doua persoane au murit, iar alte patru se aflau in stare critica, luni, in urma unui accident la o fabrica din Ohama, in Nebraska centru), au anuntat autoritatile, relateaza CNN, conform Mediafax. Incidentul a avut loc luni la International Nutrition, o companie care produce hrana si alte produse pentru animale si pasari. Am auzit o explozie si au inceput sa cada lucruri, a declarat un muncitor, Nate Lewis, pentru KETV, un post afiliat CNN. Era intuneric bezna inauntru. Tot ceea . continuă pe România Liberă

Tragedie aviatica, doi morti si cinci raniti. Filmul evenimentelor si marile semne de intrebare in accidentul care a dus la moartea celor plecati sa salveze vieti

Doi oameni, pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina, au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni de tipul Britten-Norman Islander BN 2 a cazut, in imprejurari neelucidate inca, in zona Beius. Victimele au fost gasite de un padurar, la circa sase ore dupa ce unul dintre pasageri a sunat la 112 pentru a anunta accidentul. Copilotul este in stare critica. La momentul anuntarii accidentului, toti pasagerii erau in viata.

Accident la o fabrica din Nebraska: Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite, in urma unui accident la o fabrica din Ohama, Nebraska, relateaza CNN. Incidentul a avut loc, luni, la International Nutrition, o companie care.

Euro se tranzactiona luni in jurul orei 11 la 4,53 lei. Intrucat piata din SUA e inchisa, fiind sarbatoare nationala, nu sunt asteptate miscari consistente pe curs

Euro era cotat luni dimineata la 4,53 lei, volumele care se tranzactionau fiind mai reduse decat de obicei din cauza ca Statele Unite sarbatoresc luni Martin Luther King Day, piata fiind inchisa. Desi mai dificil de descifrat intr-o piata mai putin activa, semnele prezentei BNR in piata valutara locala au putut fi vazute si vineri, intrucat nivelurile mai depreciate ale leului au fost insotite de volumele cele mai ridicate. Rezultatul presupuselor interventii oficiale din ultima vreme a fost un leu stabil, care a oscilat intr-un interval ingust de 0,5% saptamana trecuta. Ziua libera din SUA de astazi va aduga probabil la liniste, in vreme ce continuam sa credem ca un astfel de tipar de tranzactionare favorizeaza o intoarcere a monedei locale la 4,50/EUR in urmatoarele zile, noteaza economistii ING intr-un raport.

Doi morti, tata si fiica, intr-un accident produs pe DN 7

O fetita de 11 ani si tatal ei si-au pierdut viata in urma unui accident rutier care a avut loc, luni dimineata, pe DN 7, in zona localitatii Barzava.

Doi morti si un ranit, intr-un accident rutier in Arad.

Doua persoane au murit, luni, in judetul Arad, dupa ce masina in care se aflua s-a ciocnit cu o basculanta, relateaza Mediafax. Traficul a fost deviat intre Deva si Arad. Citeste si: Cinci morti, intr-un accident la Cernavoda Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber, in urma impactului, fetita de 11 ani si barbatul au murit, iar femeia a fost ranita grav, fiind preluata de un elicopter SMURD si transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Din .

Doi morti si un disparut, in urma inundatiilor din sud-estul Frantei

Cel putin doua persoane au murit, iar un alt localnic a fost dat disparut, dupa ce ploile torentiale au afectat, duminica, mai multe regiuni din sud-estul Frantei, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )