Libnet.ro
UNICEF

15:00

ACCIDENT FEROVIAR la Buenos Aires: Cel putin 35 de oameni au fost raniti.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT FEROVIAR la Buenos Aires: Cel putin 35 de oameni au fost raniti.

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni. Mai multe vagoane au intrat pe peron, potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune C5N. Trenul a terminat cursa) pe peron si tamponul de oprire a fost smuls, a declarat un sindicalist din sectorul feroviar, Edgardo . continuă pe România Liberă

Buenos Aires: Cel putin 35 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs in Buenos Aires, dupa ce un tren a intrat cu putere in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once,.

Cel putin 35 de raniti intr-un accident feroviar la Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, sambata, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate Sergio Berni, citat de AFP.

Cel putin 35 de persoane, ranite intr-un accident feroviar din Buenos Aires

Cel putin 35 de persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un tren a intrat cu putere, astazi, in tampoanele de oprire de la capatul liniei de cale ferata, in gara Once din Buenos Aires, a anuntat secretarul argentinian pentru Securitate, Sergio Berni.

Imaginea DEZASTRULUI surprinsa din satelit. Cel putin 13 oameni au murit deja

Cel putin 13 persoane au murit miercuri pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha. Wipha a provocat marti seara si .

Imaginea DEZASTRULUI surprinsa din satelit. Cel putin 13 oameni au murit dupa trecerea taifunului Wipha

Cel putin 13 persoane au murit miercuri pe o mica insula din Japonia, unde autoritatile nu mai au vesti de la aproximativ 50 de alti locuitori, dupa trecerea taifunului Wipha. Wipha a provocat marti seara si .

Cel putin 19 oameni au murit in Irak intr-un atentat cu masina-capcana

Cel putin 19 oameni au murit ieri in violentele din Irak, din care 12 la Bagdad, intr-un atentat cu masina-capcana, au anuntat surse din Ministerul de Interne irakian.

Un avion de pasageri s-a prabusit in Laos. Cel putin 39 de oameni au murit

Un avion de pasageri s-a prabusit in Laos. Cel putin 39 de persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Avionul apartinea companiei Lao Airlines.

Accident feroviar in Bistrita. 14 persoane au fost ranite

Un accident feroviar a avut loc in Bistrita, dupa ce o drezina a intrat in coliziune cu un marfar. Potrivit primelor informatii, 14 persoane au fost ranite in urma accidentului. Stire in curs de actualizare.

Accident feroviar in Bistrita-Nasaud. 14 persoane au fost ranite

Un accident feroviar a avut loc in Bistrita, dupa ce o drezina a intrat in coliziune cu un marfar. Potrivit primelor informatii, 14 persoane au fost ranite in urma accidentului. Accidentul s-a produs.

Accident feroviar in judetul Bistrita-Nasaud

Un accident feroviar a avut loc, in aceasta dimineata, in judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce un tren marfar a intrat intr-o drezina, care transporta muncitori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )