Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident grav pe DN 7: Doi barbati, in stare grava dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN 7: Doi barbati, in stare grava dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant

Doi barbati au fost transportati in stare grava la spital, in urma unui accident rutier petrecut sambata dimineata, pe Drumul National 7 Deva Arad, in apropierea municipiului. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN 7: doi oameni au fost raniti, in masina rasturnata in sant

Doi barbati au fost transportati in stare grava la spital, in urma unui accident rutier petrecut sambata dimineata, pe Drumul National 7 Deva Arad, in apropierea municipiului Deva.

Atac armat la Barcelona, Doi politisti, in stare grava. Atacatorul a fost retinut

Doi politisti din Barcelona au fost impuscati, acestia aflandu-se in stare grava. De asemenea, presupusuol atacator a fost retinut, relateaza site-ul cotidianului El Pais.

Ce se intampla cu ranitii in accidentul din Teleorman. Printre ei se afla si un copil in stare grava

Cinci persoane ranite grav in urma accidentului produs joi dupa-amiaza in judetul Teleorman, pe DN52, sunt transportate la spitale din Bucuresti cu elicopterele si o autospeciala de transport victime.

Viperele au atacat in Retezat: un cioban este in stare grava dupa ce a fost muscat. Un elicopter l-a adus la spital

Un cioban a aflat cu oile in Masivul Retezat, a fost muscat de o vipera. Barbatul a fost preluat cu un elicopter de pe munte si transportat la o clinica din Targu-Mures.

Doi barbati, ATACATI DE URS, in Harghita: Victimele au rani grave si au fost transportate de urgenta la spital

Doi barbati au ajuns de urgenta la Spitalul Judetean din Miercurea Ciuc dupa ce au fost atacati de un urs in timp ce erau cu oile la pascut, informeaza Agerpres. Cei doi ciobani se aflau cu oile.

Copil de patru ani in stare grava la spital in urma unui incendiu

Un copil de patru ani se afla in stare grava la Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad in urma unui incendiu izbucnit la o capita de fan langa care se afla acesta.

Un copil de cinci ani este in stare critica, dupa ce ar fi provocat un incendiu

Un copil de cinci ani din judetul Arad este in stare critica, dupa ce s-ar fi jucat cu focul si ar fi aprins un depozit de fan din gradina. Acesta prezinta arsuri pe 80 90 la suta din.

FOTO+VIDEO. Accident grav in judetul Teleorman. A fost declansat planul rosu de interventie, dupa ce cel putin 17 persoane, intre care doi copii si o femeie insarcinata, ar fi fost ranite. O persoana ar fi murit

Un accident rutier grav a avut loc, joi, in judetul Teleorman, dupa ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz, pe DN52. Astfel, a fost activat planul rosu de interventie, potrivit Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

FOTO+VIDEO. Accident grav in judetul Teleorman. A fost declansat planul rosu de interventie, dupa ce cel putin 17 persoane, intre care doi copii si o femeie insarcinata, ar fi fost ranite. ISU: Nimeni nu a murit

Un accident rutier grav a avut loc, joi, in judetul Teleorman, dupa ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz, pe DN52. Astfel, a fost activat planul rosu de interventie, potrivit Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Accident GRAV in Olt: O persoana ranita in urma impactului dintre trei masini

Alin Basasteanu purtatorul de cuvant al ISU Olt a declarat ca in cele trei autoturisme erau sase barbati, cu varste cuprinse intre 60 si 64 de ani. Patru persoane se aflau intr-un si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )