Libnet.ro
UNICEF

20:30

ACCIDENT grav pe A1: Zece persoane au ajuns la spital.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT grav pe A1: Zece persoane au ajuns la spital.

Soferul unui microbuz care efectua, vineri dimineata, o cursa de la Bucuresti la Pitesti a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet. Toti pasagerii au fost raniti si au fost transportati la spital. Nimeni nu a suferit rani grave, iar traficul nu este blocat. continuă pe România Liberă

ACCIDENT grav pe A1: Unsprezece persoane au ajuns la spital.

Unsprezece persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce masina cu care mergeau spre Bucuresti s-a rasturnat pe autostrada A1, la kilometrul 27, acestea fiind transportate cu ambulante la spitale din Capitala, transmite Mediafax. Accidentul s-a produs in jurul orei 6. 20, dupa ce soferului, care conducea o masina Ford de tip opt plus unu, dinspre Pitesti spre Bucuresti, i s-a facut rau la volan, la kilometrul 27 al autostrazii A1. Potrivit sefului Politiei Autostrazii A1, comisar-sef .

Sase persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc in aceasta dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Ploiesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Mai multe persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc in aceasta dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Pitesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Mai multe persoane au ajuns la spital in urma unui accident care a avut loc pe A1. Soferului i s-a facut rau la volan

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui accident care a avut loc vineri dimineata pe A1, dupa ce soferul unui microbuz care efectua o cursa din Bucuresti catre Pitesti a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

Accident cu un microbuz plin de calatori, pe A1: Sase persoane au ajuns la spital

Sase persoane au ajuns la spital, vineri dimineata, in urma unui accident petrecut pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, in care a fost implicat un microbuz. Potrivit inspectorului Catalin Bocai, de la Infotrafic,.

Un microbuz plin de calatori s-a rasturnat pe A1: 11 persoane au ajuns la spital

Unsprezece persoane au ajuns la spital, vineri dimineata, in urma unui accident petrecut pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, in care a fost implicat un microbuz. Potrivit inspectorului Catalin Bocai, de la Infotraf.

Accident GRAV in Alba. O persoana a murit.

Un accident grav de circulatie s-a produs miercuri dimineata in judetul Alba, informeaza Romania TV. In urma impactului, o persoana a murit, iar alta a fost grav ranita. Traficul pe DN 7 a fost intrerupt. In judetul Alba, traficul rutier este intrerupt pe DN7 Sebes - Sibot, la kilometrul 342, in zona localitatii Tartaria, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o autoutilitara. In urma impactului, o persoana a decedat, iar alta a fost ranita grav. Oamenii .

Accident grav in Capitala: Un barbat a fost ranit dupa ce a intrat cu masina intr-un refugiu de tramvai in Colentina

Un barbat de 45 de ani a fost ranit grav, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu masina intr-un refugiu de tramvai de la intersectia strazii Teiul Doamnei cu Soseaua Colentina, potrivit purtatorului de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )