Libnet.ro
UNICEF

11:00

ACCIDENT GRAV iN BUCURESTI Doua tramvaie s-au ciocnit. NOUA calatori au ajuns la spital.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT GRAV iN BUCURESTI Doua tramvaie s-au ciocnit. NOUA calatori au ajuns la spital.

Printre cei raniti se afla si vatmanul tramvaiului care nu a reusit sa franeze la timp. Acesta a refuzat internarea. Potrivit politiei, acesta se face vinovat de producerea accidentului. Circulatia in zona este ingreunata. ---- Accidentul s-a produs in jurul orei 7. Potrivit primelor date oferite de politie, unul dintre tramvaie era stationat, cel de-al doilea nu a putut opri la timp si l-a lovit in spate. Patru calatori au suferit rani grave. Alte doua sunt ranite usor. Toti cei . continuă pe România Liberă

ACCIDENT GRAV iN BUCURESTI Doua tramvaie s-au ciocnit. NOUA calatori au fost raniti.

Circulatia tramvaielor pe Soseaua Stefan cel Mare a fost reluata pe ambele sensuri, in jurul orei 9. --- Politistii au deschis un dosar penal de vatamare corporala din culpa, in cazul accidentului de vineri dimineata. Urmeaza sa se stabileasca cine este vinovat de producerea accidentului. Aanchetatorii spun ca o alta ipoteza ar fi aceea ca accidentul sa se fi produs din cauza lucrarilor de asfaltare din noaptea trecuta. Se pare ca pe o portiune de sina ar fi fost urme de .

VIDEO Bucuresti: Doua tramvaie s-au ciocnit in zona restaurantului Perla. Cativa pasageri au fost raniti usor

Cateva persoane au fost ranite usor vineri dimineata dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit in Capitala, la intersectia Stefan cel Mare-Calea Dorobantilor, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau. Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti au precizat ca accidentul a avut loc la ora 6:10, cand, pe sensul Obor - Piata Victoriei, un tramvai al liniei 46 a lovit din spate un tramvai al liniei 1 care stationa.

Accident in Arad. Doua persoane ranite, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit

Doua tramvaie s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in municipiul Arad. O pasagera si un vatman au fost raniti in urma accidentului. Femeia, care are rani pe fata si pe brate, a fost transportata la spital,.

Doua tramvaie s-au ciocnit la Arad.

Doua tramvaie s-au ciocnit violent, joi dupa-amiaza, in municipiul Arad. O pasagera si un vatman au fost raniti, insa la spital a fost transportata doar femeia, care are rani pe fata si pe brate, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, iar cele doua garnituri de tramvai circulau in acelasi sens, insa la mica distanta una de cealalta. Conform martorilor, cand primul tramvai a franat, al doilea vatman nu a avut timp sa franeze si a lovit puternic .

Doua tramvaie s-au ciocnit in Capitala: 8 persoane, ranite usor

Opt persoane au fost ranite usor dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit in Capitala, la intersectia Stefan cel Mare-Calea Dorobantilor, a declarat, pentru Mediafax , purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, Andrei Codau.

ACCIDENT grav pe DN11. Doua persoane si-au pierdut viata.

Doua persoane si-au pierdut viata, joi dimineata, pe DN11, la iesirea din localitatea Lunga spre Onesti judetul Covasna), dupa ce masina 523;n care se aflau a intrat 523;ntr-un tir. Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN11 se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, in zona respectiva. De semenea, mai spun poltistii, se semnaleaza valori crescute de trafic pe tronsonul Bucuresti Otopeni al DN1. Joi, intre orele 09. 00 si .

Doua tramvaie au intrat in coliziune in Capitala: Noua persoane au fost ranite

Doua tramvaie au intrat in coliziune, vineri dimineata, in Bucuresti, noua persoane fiind ranite, relateaza B1 TV. Accidentul s-a produs pe Soseaua Stefan cel Mare, in zona Perla, in jurul orei 06:00, cand.

Doua tramvaie au intrat in coliziune in Capitala: Noua persoane au fost ranite (VIDEO)

Doua tramvaie au intrat in coliziune, vineri dimineata, in Bucuresti, noua persoane fiind ranite, relateaza B1 TV. Accidentul s-a produs pe Soseaua Stefan cel Mare, in zona Perla, in jurul orei 06:00, cand.

Doua tramvaie au intrat in coliziune in Arad: Doua persoane au fost ranite

UPDATE 1652: Si vatmanul unuia dintre tramvaie a fost ranit pe brate din cauza cioburilor, insa acesta a refuzat sa fie dus la spital. Doua tramvaie au intrat in coliziune, joi, in Arad, o femeie fiind.

UPDATE Doua tramvaie s-au lovit pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala. 9 persoane au fost ranite in urma accidentului

Noua persoane au fost ranite in aceasta dimineata dupa ce doua tramvaie s-au lovit pe soseaua Stefan cel Mare, din sectorul 2 al Capitalei. Sase dintre victime au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Circulatia pe linia tramvaielor 1 si 46 este blocata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )