Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe Centura Capitalei. Sase persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe Centura Capitalei. Sase persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie s-a petrecut, duminica dimineata, pe Centura Capitalei. Doua autoturisme s-au ciocnit, cei doi soferi fiind transportati la spital cu un elicopter SMURD. continuă pe Adevărul

VIDEO Accident in lant, langa Buzau. Trei persoane au fost ranite dupa ce patru masini s-au ciocnit pe DN2B Buzau-Braila

Un accident de circulatie in care au fost implicate patru masini s-a produs joi dimineata pe DN2B, ce leaga Buzaul de Braila. Trei oameni au ajuns la spital, dupa ce soferul unui TIR nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul ce se deplasa in fata sa.

Grav accident pe Centura Capitalei. Soferii, dusi la spital cu un elicopter SMURD

Doua autoturisme s-au ciocnit pe Centura Capitalei, dupa ce unul dintre soferi nu a acordat prioritate, amandoi fiind raniti si dusi la spital cu un elicopter SMURD, potrivit reprezentatilor Politiei.

Accident GRAV in China. 12 persoane au murit

Douasprezece persoane au murit, dupa ce o fabrica de incaltaminte dinn estul Chinei s-a prabusit.

Accident dramatic pe centura Capitalei

Doua autoturisme s-au ciocnit pe Centura Capitalei, dupa ce unul dintre soferi nu a acordat prioritate, amandoi fiind raniti si dusi la spital cu un elicopter SMURD, potrivit reprezentntilor Politiei Ilfov.

SUA: 14 persoane au fost ranite din cauza unei poze de grup dupa ce o platforma s-a prabusit pe o plaja (VIDEO)

Paisprezece persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa prabusirea unei platforme pe o plaja din statul american Carolina de Nord. Circa 20 de persoane se adunasera pentru o fotografie de grup, de 4 .

Doua autoturisme s-au ciocnit pe Centura Capitalei. Soferii, dusi la spital cu un elicopter SMURD

Doua autoturisme s-au ciocnit pe Centura Capitalei, dupa ce unul dintre soferi nu a acordat prioritate, amandoi fiind raniti si dusi la spital cu un elicopter SMURD, potrivit reprezentntilor Politiei Ilfov citati de Mediafax.

Accident grav la intrarea in Bucuresti: O masina a intrat intr-un zid al pasajului Baneasa

Un accident grav s-a petrecut duminica dimineata la intrarea in Capitala, la intrarea in pasajul Baneasa, informeaza B1 TV. Doua masini s-au tamponat, iar soferita unei masini a intrat in capul pasajului din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )