Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident grav pe centura municipiului Oradea: Un mort si trei raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav pe centura municipiului Oradea: Un mort si trei raniti

O adolescenta de 13 ani si-a pierdut viata, joi, iar alte trei persoane au fost ranite grav, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe centura municipiului Oradea, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de. continuă pe Antena3

O fata de 13 ani a murit, iar alte trei persoane sunt ranite grav, in urma unui accident produs pe centura municipiului Oradea

O adolescenta de 13 ani si-a pierdut viata, joi, iar alte trei persoane au fost ranite grav, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe centura municipiului Oradea, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de circulatie.

Atac cu arma alba la Universitatea Texas din SUA: un mort si trei raniti

Un barbat inarmat cu un cutit a injunghiat mortal o persoana si a ranit alte trei in campusul Universitatii Texas din orasul american Austin. Atacatorul a fost arestat si se afla in prezent in custodia politiei.

Un student ucis si alti trei raniti prin injunghiere la Universitatea din Texas

Un tanar inscris la Universitatea din Texas a comis luni un atac cu un cutit de vanatoare mare, in campusul din Austin, unde a ucis un student si a ranit alte trei persoane care ar fi tot studenti, a anuntat politia, relateaza news. ro citand Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )