Libnet.ro
UNICEF

20:00

Accident grav la Constanta

România Liberă România Liberă,
Accident grav la Constanta

Un tanar de 27 de ani a produs un accident grav, luni noaptea. Fara a avea permis de conducere, acesta, la volanul unei Mazda, a taiat linia continua si a lovit un BMW care circula din sens opus. continuă pe România Liberă

Accident grav in Constanta: Un adolescent a murit si mai multe persoane au fost ranite

Accident cutremurator in Constanta. Un adolescent de 16 ani a murit, iar un altul de 13 ani se afla in coma dupa un impact violent intre doua autoturisme, informeaza B1 TV. Alte patru persoane.

Trei oameni si-au pierdut viata in urma unui accident grav petrecut in Mehedinti

Un accident grav s-a petrecut pe DN6, in judetul Mehedinti. Un autoturism a intrat intr-o depasire si a lovit frontal un autotren. Medicii au ajuns la fata locului, insa trei persoane.

Accident grav in aceasta seara in judetul Botosani. Doi morti si doi raniti

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite, in urma unui grav accident rutier care a avut loc, duminica seara, pe raza localitatii Babiceni din comuna Trusesti, judetul Botosani. Un.

Accident grav: Doi morti si doi raniti, dupa ciocnirea frontala a unui autoturism si o autilitara

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite, in urma unui grav accident rutier care a avut loc, duminica seara, pe raza localitatii Babiceni din comuna Trusesti, judetul Botosani. Un autoturism si o autoutilitara s-au ciocnit frontal la iesirea din Babiceni, dupa ce unul dintre soferi a intrat pe contrasens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2666 seconds )