Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident grav pe DN6. Doua persoane au fost ranite. Traficul in zona se desfasoara cu dificultate

România Liberă România Liberă,
Accident grav pe DN6. Doua persoane au fost ranite. Traficul in zona se desfasoara cu dificultate

Doua persoane au fost grav ranite, joi dimineaa, dupa ce au fost implicate intr-un accident care a avut loc in localitatea ilfoveana Cornetu. Astfel, traficul in zona se desfasoara cu dificultate. continuă pe România Liberă

VIDEO Accident grav in Teleorman. 15 persoane au fost ranite dupa ce un TIR a intrat intr-un microbuz

In urma coliziunii dintre microbuzul care transporta mai multe persoane si un TIR, au fost raniti 15 pasageri, printre care si un copil.

Prahova: Un autobuz, un tir si un autoturism, implicate intr-un accident pe DN 1; doua persoane sunt ranite

Un autobuz care efectua o cursa speciala, un tir si un autoturism au fost implicate, miercuri seara, intr-un accident care a avut loc pe DN 1, in zona Paralela 45, doua persoane fiind ranite, relateaza Agerpres.

Accident mortal in Arad. Trei persoane au decedat, iar alte doua au fost ranite grav

Un accident mortal s-a petrecut in localitatea aradeana Zerind. in urma impactului trei persoane au decedat si alte doua au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a.

Accident rutier grav, la Arad. Trei persoane au murit, alte doua au fost ranite

Trei persoane au murit si doua au fost ranite, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, la iesirea din localitatea aradeana Zerind.

Accident rutier grav la Giurgiu. Doua persone au murit, alte doua au fost ranite

Doi barbati au murit, iar doua femei au fost ranite, duminica seara, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe carosabil, pe DJ 507, in afara localitatii Gostinu, judetul Giurgiu, si a intrat in coliziune cu un copac.

Doua persoane au fost ranite, intr-un incendiu la fabrica de aluminiu din Tulcea

Doua persoane au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, intr-un incendiu care a izbucnit la cuptorul de calcinare a aluminiului de la fabrica ALUM, din Tulcea. Astfel, mai multe echipaje de pompieri militari si civili intervin pentru stingerea flacarilor.

FOTO. Accident rutier grav, pe o autostrada din Bavaria. 31 de persoane au fost ranite grav. Autoritatile au confirmat ca pesoanele date disparute au decedat

31 de persoane au fost ranite, iar alte 17 au fost date disparute, ca urmare a unui accident in care au fost implicate un autocar si un autotren, luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei.

FOTO. Accident rutier grav, pe o autostrada din Bavaria. 31 de persoane au fost ranite grav, iar 17 sunt date disparute

31 de persoane au fost ranite, iar alte 17 au fost date disparute, ca urmare a unui accident in care au fost implicate un autocar si un autotren, luni dimineata, pe o autostrada din sudul Germaniei.

Accident rutier grav pe o autostrada din Germania. Cel putin 31 de persoane au fost ranite, iar 17 sunt date disparute

Cel putin 31 de persoane au fost ranite, iar 17 sunt date disparute, in urma coliziunii intre un autocar cu turisti si un camion pe o autostrada din sudul Germaniei, in apropiere de localitatea.

Accident grav in Alba, dupa ce un microbuz cu muncitori s-a ciocnit cu un autoturism: sase persoane au fost ranite in urma incidentului

Sase persoane aflate intr-un microbuz au fost ranite usor in urma unui accident rutier petrecut, joi dimineata, pe DN1, in apropierea municipiului Alba Iulia, dupa ce mijlocului de transport nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )