Libnet.ro
UNICEF

10:30

Accident GRAV. O femeie a murit. La volan se afla nepoata victimei

Antena3 Antena3,
Accident GRAV. O femeie a murit. La volan se afla nepoata victimei

O femeie de 71 de ani a murit, iar nepoata acesteia de 25 de ani si fiica tinerei, in varsta de doi ani, au fost ranite, luni seara, in urma unui accident produs pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu. continuă pe Antena3

Blestemul lui Calinic sau doar un accident stupid: o femeie a murit pe drumul spre Manastirea Frasinei

O femeie din Valcea si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu bicicleta in peretele stancos de pe marginea drumului care face legatura intre Manastirea Frasinei si centrul comunei Muereasca.

Turisti romani, implicati intr-un accident grav in Bulgaria: Doi sunt MORTI, alti trei, raniti

Doua romance, care au fost ranite alaturi de alti trei cetateni romani intr-un accident rutier produs in Bulgaria, au murit sambata la spitalul din Varna, a anuntat centrul de presa al spitalului, citat de agentia Focus, relateaza Mediafax.

ACCIDENT grav in zona Bragadiru. Circulatia pe o portiune din Soseaua de Centura a Capitalei, OPRITA

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineata, pe Soseaua de Centura a Capitalei, in zona localitatii Bragadiru, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Accident grav in judetul Iasi. Masinile au fost facute praf

Un accident rutier grav, soldat cu victime omenesti, a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 02:38, in zona localitatii Horpaz aflata in apropiere de municipiul Iasi, scrie bzi. ro. Doi tineri care se.

inca un accident grav, la iesirea din Sanpetru spre Bod. Un copil in stare foarte grava!

Duminica neagra pe soselele din Brasov. inca un accident a avut loc in jurul orei 18,30, la iesirea din comuna Sanpetru catre Bod.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )