Libnet.ro
UNICEF

20:30

Accident grav la iesirea din Adjud. Sase oameni au murit

Antena3 Antena3,
Accident grav la iesirea din Adjud. Sase oameni au murit

Sase persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident deosebit de violent produs pe drumul European 85, la iesirea din municipiul Adjud. Accidentul s-a petrecut dupa ce doua masini, una. continuă pe Antena3

Accident grav intre Brasov si Sighisoara.Un autocar s-a rasturnat. Doi oameni au murit. Un copil, in stare grava

Un accident grav s-a produs, marti dupa-amaiza, pe DN13, intre localitatile Brasov si Sighisoara, pe raza localitatii Saschiz, in urma acestuia, doua persoane si-au pierdut viata, iar un copil a fost grav ranit, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Accident grav pe DN13, intre Brasov si Sighisoara. Doi raniti

Un accident grav s-a produs, vineri seara, pe DN13 E60, intre localitatile Brasov si Sighisoara. Doua masini s-au ciocnit. Doua persoane au fost ranite, arata politia.

PIB-ul Greciei inregistreaza cea mai redusa scadere din ultimii sase ani

Economia Greciei s-a contractat cu 0,2% in trimestrul al doilea din 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai redus declin din ultimii sase ani, conform Oficiului de Statistica de la Atena ELSTAT).

Accident grav la Prahova. Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz

Un accident s-a produs, miercuri, pe DN1A, in judetul Prahova. O persoana a fost ranita, dupa ce un TIR a lovit un microbuz in care se aflau 16 pasageri, traficul rutier in zona desfasurandu-se alternativ, pe o singura banda, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )