Libnet.ro
UNICEF

09:00

Accident grav la iesirea din tara: Cinci victime (FOTO)

B1 B1,
Accident grav la iesirea din tara: Cinci victime (FOTO)

Un accident grav a avut loc luni seara intre localitatile Jebel si Voiteg, pe drumul care leaga Timisoara de vama Moravita, spre Serbia, potrivit stiripesurse. O masina s-a izbit de un microbuz care. continuă pe B1

Cinci victime intr-un accident intre Sindrilita si Lilieci, la 50 de kilometri de Capitala. Patru pacienti cu politraumatisme, adusi in Bucuresti

Grav accident rutier a avut loc pe DN2, la 50 de kilometri de Bucuresti, intre localitatile Sindrilita si Lilieci. Au fost implicate un autotren si doua autoturisme si conform unor prime evaluari totul s-ar fi soldat cu cinci victime, niciuna incarcerata. Patru vor fi aduse la doua unitati sanitare din Capitala, respectiv la Spitalul Floreasca si Spitalul Pantelimon.

Accident grav in judetul Timis. Sunt mai multe victime

Traficul a fost restrictionat pe drumul care leaga Timisoara de Sannicolau Mare, in urma unui accident de circulatie, soldat cu patru victime. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, dupa ce un.

Accident grav pe DN 2: mai multe victime

Un accident grav de circulatie s-a produs vineri seara pe DN 2. Incidentul s-a produs intre localitatile Sindrilita si Lilieci din judetul Ialomita. in acest accident au fost implicate doua.

Accident rutier cu cinci victime, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Un accident produs in urma coliziunii dintre un autobuz si un autoturism s-a soldat cu cinci victime care au necesitat spitalizare, evenimentul avand loc, luni dupa-amiaza, pe DN59, intre.

Fenomen bizar pe plajele din Tara Galilor. Turistii au fost ingroziti cand le-au vazut iesinddin mare (VIDEO)

Zeci de caracatite au umplut tarmurile din Tara Galilor, dupa ce au fost zarite iesind din mare si tarandu-se pe nisip. Brett Stones, coordonatorul unei asociatii de biologi, care studiaza.

Coliziune violenta intre un BMW si un Mercedes. Cinci victime au ajuns la spital, doua dintre ele in stare grava

Cinci persoane au ajuns in Unitatea de Primire Urgente de la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi in urma unui grav accident ce a avut loc in seara zilei de sambata, 28 octombrie.

Circulatie ingreunata pe DN 71, in urma unui accident spectaculos

Accident grav la iesirea din Baldana, pe DN 71, la doar 3 kilometri de intersectia in sens giratoriu cu DN 7. Circulatia rutiera se desfasoara alternativ, pe un sens, dupa ce doua autoruisme s-au ciocnit.

Accident grav in Bucuresti. Patru persoane au fost ranite

Un accident a avut loc, duminica seara, in Capitala, la intersectia bulevardelor Vasile Milea si Timisoara. Doua masini au fost implicate, iar una dintre ele s-a rasturnat. Patru oameni au fost raniti,.

Accident grav pe DN1. Doua persoane au decedat

Doua persoane au decedat sambata, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, la intrarea in localitatea brasoveana Persani, dupa ce un TIR incarcat cu aproximativ 20 de tone de.

Continua tragediile de la centrul de boli psihice Maciuca din Valcea: Cinci pacienti au murit in ultima perioada. Unul dintre ei avea doar 24 de ani (FOTO)

Cazul revoltator al pacientilor de centrul de boli psihice Maciuca din Valcea, legati cu chingi de TIR-uri de paturi si tinuti in conditii inumane, a fost intens dezbatut in spatiul public, la.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )