Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident grav in judetul Olt. O persoana si-a pierdut viata si alte noua au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Olt. O persoana si-a pierdut viata si alte noua au fost ranite

Noua persoane au fost ranite si una a murit, joi dimineata, dupa ce un microbuz in care se aflau 19 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, in localitatea Bobicesti din judetul Olt, la fata locului intervenind. continuă pe Antena3

Accident GRAV in Olt. O persoana a MURIT si alte 15 sunt ranite

Zece persoane au fost ranite, joi dimineata, dupa ce un microbuz in care se aflau 19 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, in localitatea Bobicesti din judetul Olt.

Accident grav in judetul Olt: Un microbuz plin de calatori a fost lovit de o masina

Un microbuz plin de calatori a fost lovit de o masina, in judetul Olt, informeaza B1 TV. in urma accidentului, o persoana a murit, iar alte noua au fost ranite. Astfel, traficul pe DN 65 este ingreunat si se.

UPDATE Accident grav de microbuz intr-o localitate din Olt. Un barbat a murit, 14 persoane sunt ranite

Zece persoane au fost ranite, joi dimineata, dupa ce un microbuz in care se aflau 19 pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, in localitatea Bobicesti din judetul Olt, la fata locului intervenind mai multe ambulante, precum si un elicopter SMURD, informeaza Mediafax.

Accident grav intre un microbuz cu pasageri si un autoturism la iesirea din Bals spre Slatina, soldat cu 14 raniti

Un grav accident de circulatie s-a produs, in aceasta dimineata, la iesirea din orasul Bals spre Slatina: un microbuz cu pasageri s-a ciocnit de un autoturism. Cinci persoane au fost ranite grav, alte noua persoane au fost ranite usor, iar o persoana a fost gasita in stop cardio-respirator. Autoritatile au intervenit la fata locului cu echipaje specializate. La locul accidentului a fost chemat si un elicopter SMURD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )