Libnet.ro
UNICEF

00:08

Accident grav. Opt persoane au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Accident grav. Opt persoane au ajuns la spital

Opt persoane au ajuns, sambata dupa-amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente din Targu-Jiu, dupa ce o masina a patruns pe contrasens, pe DN 67, in zona Dealului Bujorascu, si s-a ciocnit cu un. continuă pe Antena3

Accident grav pe Transfagarasan. Cinci oameni au fost raniti

Cinci persoane au ajuns la spital, joi dupa-amiaza, dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier, pe Transfagarasan, unul dintre soferi adormind la volan, iar.

Opt persoane, ranite dupa un accident cu trei masini pe DN 67

Opt persoane au ajuns, sambata dupa-amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente din Targu-Jiu, dupa ce o masina a patruns pe contrasens, pe DN 67, in zona Dealului Bujorascu, si s-a ciocnit cu un autoturism, cele doua masini fiind lovite apoi de a treia, care nu a observat accidentul, Transmite Mediafax.

Accident grav pe Transfagarasan, dupa ce un sofer ar fi adormit la volan si a intrat cu masina pe contrasens

Soferul unui autoturism a adormit la volan, joi dupa amiaza, provocand un grav accident pe Transfagarasan. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, un sofer in varsta de 37 de .

Accident grav pe una dintre cele mai aglomerate rute de navigatie maritima din lume

Trei angajati ai pazei de coasta din Turcia au decedat miercuri dupa ce nava lor a intrat in coliziune cu o nava destinata transportului de marfuri in vrac bulk-carrier n. r. ) in.

Accident grav pe DN 1. O persoana a fost ranita

Un accident rutier a avut loc in jurul orei 11. 30 pe DN1, in zona localitatii Breaza. Din primele cercetari, se pare ca accidentul s-a produs pe fondul nepastrarii distantei regulamentare de.

O duba de politie, care transporta un detinut, implicata intr-un accident rutier. Patru persoane au fost ranite

In aceasta dimineata, o duba de mascati care se afla in misiune si transporta un detinut, a fost implicata intr-un accident rutier. Din primele informatii reiese ca o soferita s-a speriat de sirene si a intrat in fata dubei, care a lovit-o in plin. Patru persoane au fost ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )