Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident grav pe Soseaua Pipera! Un motociclist a murit, in urma unui impact cu o masina - VIDEO

Antena3 Antena3,
Accident grav pe Soseaua Pipera! Un motociclist a murit, in urma unui impact cu o masina - VIDEO

Un motociclist a murit, joi dupa-amiaza, pe Soseaua Pipera, dupa ce a fost lovit de o masina, potrivit observator. tv. Potrivit martorilor, motociclistul circula cu viteza dinspre soseaua Petricani spre. continuă pe Antena3

Grav accident de circulatie pe Autostrada Timisoara Arad. Doi soferi de TIR au murit in urma unui impact violent

Doua persoane au murit in urma unui grav accident de circulatie produs marti dimineata pe autostrada Timisoara Arad. Circulatia pe autostrada A1, sensul de mers dinspre Timisoara spre Arad este blocata.

Accident grav pe Centura Capitalei. in urma impactului, un motociclist si-a pierdut viata

Circulatia rutiera este oprita, joi dimineata, pe Centura Capitalei, in localitatea Popesti-Leordeni din judetul Ilfov, din cauza unui accident rutier. in urma impactului un motociclist si-a pierdut.

ACCIDENT CUMPLIT in Capitala! A MURIT pe loc

Un motociclist a murit, joi dupa-amiaza, pe Soseaua Pipera, dupa ce a fost lovit de o masina, potrivit observator. tv. Potrivit martorilor, motociclistul circula cu viteza dinspre soseaua Petricani spre.

Microbuz cu romani, implicat intr-un accident grav in Belgia. in urma impactului, un barbat a murit, iar alti patru au fost raniti

Un accident grav a avut loc, luni, in Belgia. Un roman a murit si alti patru au fost raniti dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat in parapetele de pe marginea soselei. Potrivit.

VIDEO Doi soferi de TIR au murit pe autostrada in urma unui accident rutier

Doi soferi de TIR au murit, marti dimineata, pe Autostrada A 1 ce leaga Timisoara de Arad, in urma unui accident de circulatie.

Accident grav in judetul Ialomita: Trei persoane au murit (VIDEO)

Accident grav in judetul Ialomita. Trei oameni au murit dupa ce doua autoturisme si un autotren s-au izbit violent in localitatea Sinesti, informeaza B1 TV. Alti doi oameni sunt grav.

Accident grav pe autostrada A1, dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit. Ambii soferi ai autovehiculelor au murit

Traficul rutier pe autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara Arad, este blocat, dupa ce un accident grav rutier s-a produs. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, doua.

UPDATE Vrancea: Noua persoane au fost ranite in urma unui accident rutier

Noua persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN2 E85), in localitatea Pufesti din judetul Vrancea, scrie News. ro. Trei autoturisme au fost implicate in accident.

ACCIDENT GRAV in Bucuresti: Un tramvai e implicat, sunt DOUA VICTIME

Inca un accident grav in care e implicat un tramvai, in Bucuresti! Daca in dimineata zilei, un tramvai a luat foc, seara, a avut loc in accident rutier in care circulatia e.

Zeci de morti si raniti, dupa ce un hotel a fost distrus, in urma unui bombardament - VIDEO

Peste 60 de oameni si-au pierdut viata, iar alti 13 au fost grav raniti in urma unui bombardament aerian care a vizat un hotel, potrivit RT. com. Bombardamentul a fost efectuat de coalitia condusa de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )