Libnet.ro
UNICEF

09:30

Accident grav in Valcea:Doi tineri au murit.

România Liberă România Liberă,
Accident grav in Valcea:Doi tineri au murit.

Doi tineri, o fata de 17 ani si un baiat de 20 de ani, si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost grav ranite, duminica, in Valcea, dupa ce soferul, care nu avea permis de conducere si era baut, a pierdut controlul volanului, iar masina a lovit mai multi copaci si un stalp electric. Accidentul a avut loc pe DN 67 Ramnicu Valcea - Horezu - Targu Jiu, in localitatea Slatioara, intr-o curba usoara la stanga. In autoturism se aflau sase tineri cu varste intre 17 si 23 de ani, cinci . continuă pe România Liberă

Accident rutier grav in Valcea: Doi tineri si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost grav ranite

Doi tineri, o fata de 17 ani si un baiat de 20 de ani, si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost grav ranite, duminica, in Valcea, dupa ce soferul, care nu avea permis de conducere si era baut,.

Distractia cu final tragic pentru sase tineri din Valcea. Doi dintre ei au murit si alti patru au ajuns la spital

Tinerii cu varste cuprinse intre 17 si 23 de ani au fost implicati intr-un accident rutier pe raza localitatii Slatioara. Dupa ce s-au distrat si au consumat alcool la discoteca, acestia au intrat cu masina intr-un stalp de pe marginea soselei.

Doi tineri din Alba retinuti pentru trafic de minori. Au racolat tinere pentru exploatare sexuala

Doi tineri au fost retinuti de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Alba Iulia pentru infractiunea de trafic de minori. Sunt acuzati ca au racolat tinere minore din Aiud in scopul exploatarii sexuale.

Accident grav in India: Un autobuz s-a prabusit intr-o rapa de 200 de metri

19 persoane si-au pierdut viata si una a fost grav ranita, dupa ce autobuzul in care se aflau a cazut intr-un defileu adanc de aproape 200 de metri. Tragedia s-a produs in nordul Indiei, anunta presa.

Doi tineri romani pleaca intr-un raliu caritabil pe ruta Bucuresti-Amsterdam-Dakar, cu o masina veche de 16 ani

Un cuplu de tineri romani din Bucuresti, Alexia Ion si Mihai Tuhari, pornesc intr-un raliu caritabil pe ruta Bucuresti-Amsterdam-Dakar, urmand sa parcurga 10. 000 de kilometri prin 13 tari si Desertul Sahara, la volanului unui Opel Astra F Caravan vechi de 16 ani, cu 128. 000 km la bord.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )