Libnet.ro
UNICEF

08:00

Accident groaznic in judetul Salaj. Doi morti

Antena3 Antena3,
Accident groaznic in judetul Salaj. Doi morti

Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dimineata la ora 1. 40, pe DN 1F, in localitatea Bobota, in urma caruia doi tinerisi-au pierdut viata, scrie voceatransilvaniei. ro. Potrivit. continuă pe Antena3

VIDEO Accident teribil la Vacaresti. Doi morti si doi raniti grav. Printre ei, un fost fotbalist la Urban Titu

Tragedie in comuna damboviteana Gura Sutii. Doua persoane, printre care si un baiat de 14 ani, au murit, iar alte doua au fost ranite grav in urma unui accident rutier infiorator. Soferul masinii a gonit prea tare in toiul noptii si s-a izbit violent de un copac. Ranit grav este si un tanar de 25 de ani, fost fotbalist la Urban Titu.

Salaj: Doi tineri fotbalisti si-au pierdut viata intr-un accident de circulatie, dupa ce soferul de 21 de ani a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un gard de beton

Doi tineri si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in localitatea Bobota, Salaj. Un sofer de 21 de ani din Simleul Silvaniei conducea un autoturism cu viteza excesiva, iar intr-o curba a pierdut.

Doi morti intr-un acident rutier produs la Medgidia

Doi barbati au decedat intr-un accident rutier produs la intrarea in Medgidia. Este vorba de un motociclist si soferul unei Dacii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )