Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident la iesirea din Bucuresti, in Baneasa. O femeie a fost ranita

Antena3 Antena3,
Accident la iesirea din Bucuresti, in Baneasa. O femeie a fost ranita

Un accident rutier a avut loc in cartierul Baneasa din Bucuresti, pe DN1, la iesirea din Capitala. O persoana a fost ranita in urma accidentului. Un autoturism care circula dinspre Ploiesti spre Bucuresti a. continuă pe Antena3

Accident la iesirea din Bucuresti, in Baneasa. Traficul este ingreunat

Un accident rutier a avut loc in cartierul Baneasa din Bucuresti, pe DN1, la iesirea din Capitala. O persoana a fost ranita in urma accidentului. Potrivit primelor informatii de la fata locului, un.

Circulatie intrerupta pe DN1, la iesirea din Bucuresti, din cauza unui accident

Traficul rutier este intrerupt pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unui accident rutier, in care a fost ranita o persoana, transmite Agerpres.

O persoana a fost ranita intr-un accident produs pe DN1: Traficul este intrerupt

Traficul rutier este intrerupt, joi dimineata, pe DN1, la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti, in zona Baneasa, din cauza unui accident rutier. O persoana a fost ranita in urma accidentului, relateaza.

Un sofer baut si fara permis de conducere a provocat un accident in Vaslui: O femeie a fost ranita

Un sofer baut si fara permis auto a intrat cu masina intr-un pod de la DN 24. in urma accidentului, o femeie, care se afla in autovehicul, a fost ranita, relateaza Mediafax. Barbatul de 38 de ani a.

Suspecti de furt, prinsi dupa un accident rutier. Barbatii furasera bijuterii dintr-o locuinta din Bucuresti

Patru suspecti de furt au facut un accident pe strazile din Bucuresti in timp de incercau sa fuga de politisti. Hotii au fost filati de politisti, care au incercat sa ii prinda in flagrant in timp ce.

Masina lovita de tren, in Prahova. O persoana a fost ranita

Accidentul s-a produs joi dupa-amiaza, la o trecere de cale ferata din satul Dambu, in apropiere de Ploiesti. O masina a fost lovita de tren, iar o persoana aflata in autoturism a fost ranita.

Admitere facultate 2013 Top facultati in functie de concurenta la Universitatea din Bucuresti: Concurenta record de 99 de candidati pe un loc la specializarea Limbi Moderne Aplicate

Facultatea de Administratie si Afaceri este cea mai cautata din cadrul Universitatii din Bucuresti: 14,20 candidati concureaza aici pe un loc. Urmeaza Facultatea de Geografie, unde sunt 12,83 candidati pe loc, si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - cu 7,90 candidati pe loc, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Universitatii din Bucuresti. Cea mai cautata specializare de la Universitatea din Bucuresti este Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Facultatii de Limbi Straine, unde se bat pe un loc 99 de candidati. La Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cea mai mare concurenta se inregistreaza la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor.

Admitere facultate 2013 Top facultati in functie de concurenta la Universitatea din Bucuresti: Concurenta record de 92 de candidati pe un loc la specializarea Limbi Moderne Aplicate

Facultatea de Administratie si Afaceri este cea mai cautata din cadrul Universitatii din Bucuresti: 14,20 candidati concureaza aici pe un loc. Urmeaza Facultatea de Geografie, unde sunt 12,83 candidati pe loc, si Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - cu 7,90 candidati pe loc, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii Universitatii din Bucuresti. Cea mai cautata specializare de la Universitatea din Bucuresti este Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Facultatii de Limbi Straine, unde se bat pe un loc 92 de candidati. La Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, cea mai mare concurenta se inregistreaza la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor.

ACCIDENT in nordul CAPITALEI. O persoana a fost ranita.

O persoana au fost ranite, joi, intr-una accident rutier petrecut in apropierea Aeroportului Baneasa, potrivit ziare. com. Traficul a fost blocat. Cozile de masini se intind de la Baneasa, pana la Arcul de Triumf. Politia rutiera recomanda, astfel, evitarea zonei. Stire in curs de actualizare.

ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. ...

UPDATE: Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, joi, ca nu s-au inregistrat, pana la aceasta ora, victime cetateni romani in accidentul feroviar produs miercuri seara la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, transmite Mediafax. Nu exista niciun fel de date privind cetateni romani care sa fi fost implicati in acest dramatic accident, nici persoane decedate, nici persoane ranite, a afirmat Corlatean joi, intr-o conferinta de presa. El a aratat ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )