Libnet.ro
UNICEF

00:08

Accident in lant la intrarea in Alba Iulia. 12 copii au fost raniti

Antena3 Antena3,
Accident in lant la intrarea in Alba Iulia. 12 copii au fost raniti

Un accident in lant a avut loc la intrarea in municipiul Alba Iulia, dupa ce doua autocare s-au ciocnit, lovind si doua autoturisme. Doisprezece copii din Ungaria si un adult au fost raniti in urma. continuă pe Antena3

Doua autocare s-au ciocnit la intrarea in Alba Iulia: 12 copii din Ungaria au fost raniti in coliziune

Doua autocare au intrat in coliziune, miercuri, intr-un accident in lant petrecut la intrarea in Alba Iulia, cauzand ranirea a 12 copii din Ungaria si a unui adult, informeaza Mediafax. Incidentul s-a petrecut.

12 copii si un adult din Ungaria raniti intr-un accident rutier in lant la Alba Iulia

Un accident rutier a avut loc miercuri dupa-amiaza in cartierul Partos din Alba Iulia. Este vorba despre o tamponare fata spate intre patru masini dintre care doua autoturisme si doua autocare. in urma impactului 13 persoane, dintre care 12 copii si un adult din Ungaria, au fost ranite.

12 copii si un adult din Ungaria raniti intr-un accident rutier in lant la Alba Iulia. 11 persoane au ramas in spital

Un accident rutier a avut loc miercuri dupa-amiaza in cartierul Partos din Alba Iulia. Este vorba despre o tamponare fata spate intre patru masini dintre care doua autoturisme si doua autocare. in urma impactului 13 persoane, dintre care 12 copii si un adult din Ungaria, au fost ranite.

Absolvent al Universitatii din Alba Iulia, desemnat Studentul Anului 2014 la categoria Drept

Tanarul Petru Cruciu din Ocna Mures, judetul Alba, absolvent alUniversitatii 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a fost desemnat Studentul Anului 2014 la categoria Drept in cadrul evenimentului organizat de asociatiaVoluntari pentru Idei si Proiecte.

Marius Moga, amenintat de codul galben la Alba Iulia! Iata ce a patit!

Marius Moga a fost la un pas sa isi vada concertul de la Alba Iulia compromis din pricina ploii. Codul galben impus de meteorologi a transformat insa evenimentul intr-un spectacol de exceptie oferit chiar de spectatori. Iata ce s-a intamplat.

Accident grav la Alba. 12 copii din Ungaria si un adult, raniti dupa ce doua autocare s-au ciocnit

12 copii din Ungaria si un adult au fost raniti, miercuri seara, intr-un accident in lant petrecut la intrarea in municipiul Alba Iulia, dupa ce doua autocare in care se aflau acestia s-au ciocnit, lovind si doua autoturisme.

Tezaur de monede dacice din aur recuperat din Italia de procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au obtinut, la 31 mai 2014 repatrierea fara despagubire, din Italia, a unui lot de 27 monede Koson care a parasit ilegal teritoriul Romaniei. Lotul monetar provine dintr-un tezaur de monede Koson, sustras din situl arheologic Sarmizegetusa Regia si a fost depus, pentru examinare, in Tezaurul Muzeului National de Istorie a Romaniei, Bucuresti.

FOTO VIDEO Concurs de dans si desene pe asfalt de 1 iunie la Alba Iulia

Prescolari de la patru gradinite din Alba Iulia au sarbatorit ziua de 1 iunie prin dans. Copiii au participat la un inedit concurs organizat de Scoala de Dans Chirila la finalul caruia toti au fost castigatori. Dupa acest eveniment, copiii au fost, in continuare, in centrul atentiei prin desene pe asfalt si karaoke.

Intravilanul din Alba Iulia se extinde cu peste 1.000 de hectare. Orasul se dezvolta ca centru de servicii, afaceri si cultura

Consiliul local Alba Iulia a aprobat o reactualizare a Planului Urbanistic General si amenajarea teritoriului municipiului Alba Iulia, care are o valabilitate de 10 ani. Noua dezvoltare urbanistica reglementeaza orientarea circulatiei rutiere pentru a evita aglomeratia din oras, zonele de dezvoltare rezidentiala, dar si de dezvoltare economica si turistica. Intravilanul orasului se extinde cu peste 1. 000 de hectare.

Se cauta 500 de voluntari pentru opera AIDA pusa in scena in Cetatea Alba Iulia

La Alba Iulia se va monta, in 21 iunie 2014, in premiera in Romania, in aer liber, spectacolul de opera AIDA de Verdi. este un spectacol la cre sunt chemati sa participe si locuitorii orasului. Actul II al operei contine tabloul Marsului Triumfal in care cei care doresc pot fi parte din marea armata egipteana pornita la lupta impotriva etiopienilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )