Libnet.ro
UNICEF

23:31

Accident la metroul din Roma. 21 de persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua garnituri

Antena3 Antena3,
Accident la metroul din Roma. 21 de persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua garnituri

Cel putin 21 de persoane au fost ranite in aceasta dimineata, la Roma, dupa ce doua garnituri de metrou au intrat in coliziune, au declarat surse oficiale, citate de agentia ANSA, potrivit mediafax. Accidentul. continuă pe Antena3

Roma: 21 de persoane au fost ranite intr-un accident de metrou

21 de persoane au fost ranite vineri intr-un accident in care au fost implicate doua trenuri de metrou la Roma, potrivit Ansa. it. Accidentul s-a produs pe linia B a retelei de metrou a capitalei italiene, a.

Grav accident de circulatie in Timis. Un tren s-a ciocnit cu un TIR. Sase persoane au fost ranite. La fata locului a fost trimis elicopterul SMURD

Un grav accident de circulatie a avut loc vineri dupa-masa in judetul Timis, intre localitatile Satchinez si Hodoni. Un tren care circula pe ruta Periam-Timisoara a intrat in coliziune cu un TIR. La fata locului a fost trimis elicopterul SMURD si mai multe ambulante.

VIDEO Marea Britanie: Un roller-coaster s-a ciocnit de o cabina goala. Patru persoane au fost ranite grav

Un roller-coaster s-a ciocnit de o cabina stationara, in Marea Britanie. La bordul roller-coaster-ului se aflau 16 persoane, anunta serviciul de ambulanta din West Midland. Patru adolescenti au fost raniti grav in urma accidentului, iar panica s-a instalat rapid in randul celor ce au scapat nevatamati.

Douasprezece persoane au fost ranite intr-un accident de metrou, la Roma

Douasprezece persoane au fost ranite vineri intr-un accident in care au fost implicate doua trenuri de metrou la Roma, potrivit Ansa. it. Accidentul s-a produs pe linia B a retelei de metrou a capitalei.

Incendiu intr-o tabara din Roma in care locuiau trei romi implicati intr-un incident rutier

Doua containere de gunoi au fost incendiate, marti, intr-o tabara de romi de la periferia Romei unde locuiau trei indivizi implicati intr-un incident rutier soldat cu un mort si opt raniti, informeaza.

Doua metrouri s-au CIOCNIT, la Roma

Cel putin 21 de persoane au fost ranite vineri, la Roma, dupa ce doua metrouri au intrat in coliziune, relateaza Mediafax.

Razboaiele din Pakistan si Afganistan s-au soldat cu aproape 150.000 de morti

Razboaiele din Afganistan si Pakistan s-au soldat cu aproape 150. 000 de morti civili sau militari din 2001, potrivit unui studiu american, relateaza AFP. Aproximativ 162. 000 de persoane au fost ranite.

Trei italieni i-au taiat un deget unui roman din Roma

Un roman, in varsta de 33 de ani, a fost victima unei agresiuni, in capitala Italiei. Trei italieni l-au atacat ;i i-au taiat un deget cu un cutit, presupusii atacatori fiind arestati preventiv, informeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2278 seconds )