Libnet.ro
UNICEF

09:30

Accident minier in estul Ucrainei. 9 ortaci au ramas captivi in subteran

Antena3 Antena3,
Accident minier in estul Ucrainei. 9 ortaci au ramas captivi in subteran

Noua mineri sunt dati disparuti dupa o explozie provocata de o acumulare de gaz metan, intr-o galerie subterana de exploatare a carbunelui din estul Ucrainei. Potrivit unui comunicat al Serviciului pentru. continuă pe Antena3

Serghei Lavrov si John Kerry au discutat la telefon despre detensionarea situatiei din estul Ucrainei

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a purtat, miercuri, o discutie la telefon cu omologul sau american, John Kerry, in legatura cu necesitatea de a stabili conditiile unui acord destinat incetarii focului in regiunile din sud-estul Ucrainei, informeaza AFP.

Rapirile se intensifica in estul Ucrainei, fiind vizati observatori straini, jurnalisti, preoti

Arestarile arbitrare si rapirile au inceput sa se multiplice in estul Ucrainei, fiind vizati in principal observatori internationali, jurnalisti, activisti politici proucraineni si preoti, informeaza.

Migrantii din Crimeea si din estul Ucrainei afla on-line unde isi gasesc o casa si un loc de munca

Este absolut necesar sa realizam o baza de date pentru sprijinirea migrantilor din Crimeea si din regiunile din estul tarii. Oamenii trebuie sa poata vedea on-line in ce regiuni isi pot gasi o casa si un loc de munca si unde pot copiii lor sa mearga la scoala, a declarat premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, informeaza ITAR-TASS.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )