Libnet.ro
UNICEF

22:30

Accident mortal in Satu Mare. Trei persoane au decedat in urma impactului

Antena3 Antena3,
Accident mortal in Satu Mare. Trei persoane au decedat in urma impactului

Un teribil accident rutier s-a petrecut, luni, pe DN 19, la iesirea din orasul Livada spre Negresti Oas, in judetul Satu Mare. in urma impactului trei persoane si-au pierdut viata. Trei. continuă pe Antena3

Accident mortal in Arad. Trei persoane au decedat, iar alte doua au fost ranite grav

Un accident mortal s-a petrecut in localitatea aradeana Zerind. in urma impactului trei persoane au decedat si alte doua au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a.

FOTO Trei persoane ranite in urma unui grav accident rutier provocat pe Drumul European 70. Trei masini de marfa au fost distruse

Trei persoane au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc luni dimineata pe Drumul European 70 DN 6), intre Timisoara si Lugoj. in urma impactului, doua persoane au fost incarcerate. Victimele au fost duse la spital, constiente.

Trei persoane ranite in urma unui grav accident rutier provocat pe Drumul European 70. Trei masini de marfa au fost distruse FOTO

Trei persoane au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc luni dimineata pe Drumul European 70 DN 6), intre Timisoara si Lugoj. in urma impactului, doua persoane au fost incarcerate. Victimele au fost duse la spital, constiente.

Accident cumplit la Satu Mare: Patru oameni au murit, printre care si un copil

Patru persoane si-au pierdut viata in urma accidentului rutier petrecut luni, pe DN 19, la iesirea din orasul Livada spre Negresti Oas, in judetul Satu Mare, printre acestea fiind si un copil.

Accident rutier grav, la Arad. Trei persoane au murit, alte doua au fost ranite

Trei persoane au murit si doua au fost ranite, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, la iesirea din localitatea aradeana Zerind.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SATU MARE - edu.ro publica notele la examenul de BACALAUREAT

in Satu Mare rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului din acest an vor fi publicate de catre site-ul www. antena3. ro, din momentul in care notele vor fi disponibile.

Trei persoane au murit intr-o tabara de refugiati din Liban, dupa ce a izbucnit un incendiu

Un incendiu major a izbucnit, duminica, intr-o tabara de refugiati din Siria, in valea Bekka, potrivit Reuters. Trei persoane au fost raportate ca fiind decedate.

Accident mortal in Rusia. Cel putin 14 persoane au murit, in urma coliziunii intre un autocar si un camion

Cel putin 14 persoane, printre care si doi copii, au murit, duminica, in urma unui accident rutier dintre un autocar si un camion, in regiunea rusa Tatarstan.

Accident mortal pe Valea Oltului. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma impactului dintre un autoturism si o duba

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier produs pe raza judetului Valcea, pe DN 7, la iesirea din Calimanesti.

Mesajul lui Venus Williams dupa ce a fost implicata intr-un accident mortal: Sunt devastata si cu inima zdrobita

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care a spus ca este devastata si cu inima zdrobita, dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, a anuntat, sambata, L'Equipe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )