Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident de munca la Combinatul Siderurgic din Resita. Doi barbati au fost striviti pe o cale de rulare

Adevărul Adevărul,
Accident de munca la Combinatul Siderurgic din Resita. Doi barbati au fost striviti pe o cale de rulare

Doi barbati, unul de 43 de ani si unul de 51 de ani, au fost gasiti morti, astazi, pe o schela la Combinatul Siderurgic TMK din Resita. continuă pe Adevărul

Doi angajati ai Combinatului Siderurgic din Resita au murit striviti de un utilaj

Doi angajati ai Combinatului Siderurgic din Resita, judetul Caras-Severin, au murit, joi, striviti de un utilaj, la locul de munca, iar reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca si Politia au deschis o ancheta in acest caz, informeaza News. ro. Din primele date a reiesit ca unul dintre muncitori s-ar fi si electrocutat.

Accident teribil! Doi angajati ai Combinatului Siderurgic din Resita au murit dupa ce au fost striviti de un utilaj

Doi angajati ai Combinatului Siderurgic TMK din Resita, judetul Caras Severin, si-au pierdut viata joi, dupa un accident suferit la locul de munca. Acestia au fost striviti intre podul rulant al unei.

Doi morti la Combinatul Siderurgic Resita, in urma unui accident

Doi salariati ai Combinatului Siderurgic TMK Resita au murit, joi, cel mai probabil in urma unui accident de munca, zdrobiti intre podul rulant al macaralei si banda de.

Doi muncitori ai unei companii metalurgice din Resita au murit, dupa ce au fost striviti de un utilaj. Inspectoratul Teritorial de Munca a deschis o ancheta

Doi muncitori, in varsta de 43, respectiv 51 de ani, care lucrau la o companie metalurgica din Resita, au murit, joi dupa-amiaza, dupa ce au fost striviti de un utilaj. Astfel, Inspectoratul Teritorial de Munca din Caras-Severin a deschis o ancheta.

Sharapova, accidentata la picior, a abandonat in meciul cu Lucic-Baroni din turul doi de la Roma/ Sharapova, sanse compromise si pentru Wimbledon

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, accidentata la picior, a abandonat in setul trei al meciului cu Mirjana Lucic-Baroni, din turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, potrivit news. ro. Rusoaica isi comprimite si sansa de a juca la Wimbledon, ea avand nevoie de o semifinala la Roma pentru a intra direct pe tabloul principal la Wimbledon. Presedintele Federatiei Franceze de Tenis FFT), Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sharapova nu va beneficia de invitatie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificari, informeaza L'Equipe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )