Libnet.ro
UNICEF

12:00

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Marturia cutremuratoare a unui pasager din autocarul mortii: Soferul era in depasire

Antena3 Antena3,
ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Marturia cutremuratoare a unui pasager din autocarul mortii: Soferul era in depasire

Tragedia din Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 romani, a impresionat intreaga lume. Un cetatean roman, care a scapat cu viata din tragedie, a declarat ca inainte de petrecerea accidentului, soferul. continuă pe Antena3

ACCIDENT MUNTENEGRU. Directorul Mareea Travel: transportatorul este RESPONSABIL.

Directorul Mareea Travel, Marius Usturoiu, a precizat, ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism, transmite Mediafax. Una dintre prevederile contractului incheiat de Gregoy Tour, operatorul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru, si Mareea Travel, agentia care a organizat circuitul turistic, este ca transportatorul este responsabil, in .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: Peste 25 de medici si asistente vor supraveghea ranitii.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, luni, ca persoanele ranite in accidentul din Muntenegru care vor fi aduse in tara, marti, cu doua avioane militare, vor fi supravegheate de peste 25 de medici si asistente, aeronavele fiind asteptate la Podgorica in jurul orei 9. 00, informeaza Mediafax. Secretarul de stat a mai spus ca cele doua avioane apartin Fortelor Aeriene Romane, fiind vorba de un avion mare Hercules, si unul mai mic, Sparatan, ambele echipate cu .

Faze Tari:A facut sex non-stop 4.745 de zile; Accident stupid. Vezi ce au patit clientii unui restaurant din Thailanda; Un lux de-o noapte care costa cat o casa. Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Asa ceva nu se cade! Cum a fost facuta de ras o mireasa de catre un fotograf. Trebuia sa fie un eveniment perfect, cu amintiri frumoase. Din nefericire, o mireasa din Rusia. A vrut sa vanda pe internet un sicriu vechi de 200 de ani. Ce a uitat sa mentioneze. Politistii din Iowa, Statele Unite, au luat la intrebari un barbat care a scos la vanzare pe Craigslist un sicriu.

Pilotul si copilotul unui echipaj din Ungaria, raniti la Autoworld Transilvania Rally: Sunt in afara oricarui pericol

Pilotul si copilotul unui echipaj ungar, participanti la Autoworld Transilvania Rally, au fost implicati, sambata, intr-un accident in timpul probei din zona Tarnita, judetul Cluj, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )