Libnet.ro
UNICEF

10:00

ACCIDENT MUNTENEGRU. Medicii romani dezvaluie care este starea ranitilor.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. Medicii romani dezvaluie care este starea ranitilor.

UPDATE: Midicul Leonard Grecescu, de la Spitalul Municipal, a declarat, miercuri, ca doua dintre victimele accidentului din Muntenegru, un barbat si o femeie, raman la terapie intensiva in stare critica. Alte patru persoane se afla si ele la terapie intensiva, dupa ce au suferit mai multe interventii chirurgicale in spitalul din Muntenegru. Reprezentantul spitalului din Bucuresti da asigurari ca cei patru se afla in stare buna. Restul de sapte vicitme, din cele 11 internate la Municipal, se . continuă pe România Liberă

ACCIDENT MUNTENEGRU. Directorul Mareea Travel: transportatorul este RESPONSABIL.

Directorul Mareea Travel, Marius Usturoiu, a precizat, ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism, transmite Mediafax. Una dintre prevederile contractului incheiat de Gregoy Tour, operatorul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru, si Mareea Travel, agentia care a organizat circuitul turistic, este ca transportatorul este responsabil, in .

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Mobilizare exceptionala a autoritatilor din Romania. Medicii romani au ajuns la spitalul din Podgorica si pregatesc ranitii

Mobilizare exceptionala a autoritatilor romane pentru repatrierea victimelor accidentului din Muntenegru. Medicii romani si echipajul SMURD au ajuns la spitalul din Podgorica, acolo unde au inceput deja.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. 18 romani au MURIT, iar 29 sunt raniti. LISTA cu pacientii romani care sunt internati in spitalele din Podgorita

Tragedie pe o sosea din Muntenegru. 18 romani au murit iar 29 sunt raniti in urma unui tragic accident. Autocarul plin cu turisti a derapat si s-a prabusit intr-o prapastie de aproape 40 de metri. Sapte.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

Directorul agentiei de turism: in autocarul prabusit in Muntenegru erau 47 de romani, intre care un minor

Autocarul care s-a prabusit intr-o prapastie in Muntenegru transporta 47 de persoane, cetateni romani, printre care si un minor, a declarat Marius Usturoi, directorul Maree Travel, agentia care de turism care a.

Directorul agentiei de turism Mareea Travel: in autocarul prabusit in Muntenegru erau 47 de romani, intre care un minor

Autocarul care s-a prabusit intr-o prapastie in Muntenegru transporta 47 de persoane, cetateni romani, printre care si un minor, a declarat Marius Usturoi, directorul Mareea Travel, agentia care de turism care.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Avionul cu persoanele decedate a sosit la Otopeni.

Aeronava Fortelor Aeriene care a asigurat transportul cetatenilor romani decedati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 21. 50, la Baza 90 Otopeni, informeaza Mediafax. O slujba religioasa pentru decedati urmeaza sa aiba loc la Baza 90, unde a sosit Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucuresti. Premierul Victor Ponta este prezent, marti seara, la Baza Aeriana 90 Otopeni, alaturi de ministrii Apararii si de Externe. Rude ale victimelor au sosit .

Accident Muntenegru. Aproape 500 de romani au donat sange pentru raniti. Victimele sunt vizitate de politistii care vor sa afle cum s-a produs tragedia

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti.

FOTO Accident Muntenegru: Lant uman in memoria celor 18 romani decedati

Un grup de aradeni s-a adunat in aceasta seara, la ora 20. 00, in fata Salii Polivalente unde au format un lant uman in memoria conationalilor nostri care si-au pierdut viata intr-un mod cat se poate de tragic, in Muntenegru.

Accident Muntenegru. Victimele sunt vizitate de politisti care vor sa afle cum s-a produs tragedia. S-au donat peste 200 de litri de sange pentru raniti

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2318 seconds )