Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident oribil in Bistrita-Nasaud. A fost strivit

Antena3 Antena3,
Accident oribil in Bistrita-Nasaud. A fost strivit

Un tanar din judeul Bistrita-Nasaud care lucra la construirea unui bloc de locuinte in Cluj-Napoca a murit, miercuri, strivit de un planseu din beton amplasat pe un balcon, pe care beneficiarul lucrarii ar fi. continuă pe Antena3

Cum a dat peste nas un elev de la tara elitelor de la liceele de fite. Povestea singurului elev de 10 din Bistrita-Nasaud

Ioan Scurtu, singurul elev din Bistrita-Nasaud care a obtinut media 10 la Bacalaureat a aflat rezultatele la munca. in timp ce altii isi adjudecau cadourile scumpe primite de la parinti pentru notele mari de la Bacalaureat, Ioan muncea pentru a aduna bani pentru facultate.

Rezultate Bacalaureat 2015 Bistrita-Nasaud. Analiza- care sunt cele mai bune si cele mai slabe licee din judet

Singura medie de 10 de la examenul de Bacalaureat din acest an a venit cu o surpriza. Elevul de 10 nu provine de la colegiile nationale Liviu Rebreanu din Bistrita sau George Cosbuc din Nasaud, ci de la INFOEL. Cu toate acestea, Colegiul National Liviu Rebreanu ramane cel mai performant liceu, cu rata cea mai mare de promovabilitate si cele mai multe note in top 20.

Accident oribil in Iasi

Un grav accident rutier s-a produs in aceasta dimineata pe bulevardul Independentei, potrivit primelor informatii incidentul fiind soldat cu victime. In zona s-au deplasat medicii de la Terapie Intensiva Mobila TIM),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )