Libnet.ro
UNICEF

07:30

Accident la Raliul Sibiului. Doua persoane au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Accident la Raliul Sibiului. Doua persoane au ajuns la spital

Doi copiloti de la Raliul Sibiului se afla la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, unde li se fac investigatii medicale dupa ce au suferit rani usoare in urma unei ciocniri pe traseu, in proba. continuă pe Antena3

Raliul Sibiului inchide Transalpina timp de sapte ore in 16 aprilie pe traseul Sugag Oasa

Raliul Sibiului 2016, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop, va inchide Transalpina pentru aproape o zi intreaga, sambata, 16 aprilie. incepand din acest an, competitia se desf1233;soar1233; integral pe asfalt.

Masina a ANAF, implicata intr-un grav accident pe E 85, la Adjud. Doi inspectori au ajuns in spital

Un accident de circulatie grav s-a produs miercuri, in jurul orei 11. 00, pe E85, aproape de municipiul Adjud. Trei masini implicate in accident.

UPDATE. Statia de metrou Piata Romana a fost redeschisa, la o ora dupa ce un incendiu a izbucnit pe peron. Doua femei ajuns la spital

Incident la metrou, la Piata Romana. Sase autospeciale de stingere ale ISU, sase echipaje SMURD, doua descarcerari si salvatorii au intervenit in acest caz. Doua femei s-au intoxicat cu fum si au fost transportate la Spitalul Floreasca. Circulatia trenurilor a fost restrictionata pe ambele sensuri.

Accident soldat cu doua victime pe DN 21 Calarasi-Slobozia. Traficul in zona a fost ingreunat

Doua persoane s-au ales cu rani grave, in urma unui accident de circulatie produs marti, pe DN 21 Slobozia Calarasi. in urma accidentului, traficul in zona a fost ingreunat, potrivit adeva.

FOTO+VIDEO: Un bloc s-a prabusit in Tenerife. Doua persoane au murit, alte noua sunt cautate

Doua persoane au murit si alte noua sunt date disparute, dupa ce un imobil de locuinte s-a prabusit, joi, intr-o statiune de pe insula spaniola Tenerife din arhipelagul Canare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )