Libnet.ro
UNICEF

22:30

Accident rutier pe E 574. Un autoturism si un tir implicate, o victima ranita grav

Adevărul Adevărul,
Accident rutier pe E 574. Un autoturism si un tir implicate, o victima ranita grav

Un accident grav de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul european 574, in judetul Olt, un autoturism si un tir fiind implicate. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident rutier grav pe E 574. O femeie gravida in luna a saptea a decedat

Un accident grav de circulatie s-a produs vineri dupa-amiaza, pe drumul european 574, in judetul Olt, un autoturism si un tir fiind implicate.

Accident rutier cu trei TIR-uri. O persoana a ramas incarcerata

Trei TIR-uri au fost implicate intr-un accident rutier ce a avut loc, miercuri dimineata, pe DN79 la iesire din localitatea Simand spre municipiul Arad.

Accident rutier cu trei TIR-uri: un sofer a fost ranit. Coloane de masini pe cativa kilometri intre Arad si Oradea

Trei TIR-uri au fost implicate intr-un accident rutier ce a avut loc, miercuri dimineata, pe DN79 la iesire din localitatea Simand spre municipiul Arad.

Un motociclist a murit in urma unui accident rutier pe podul Baneasa din Capitala. Traficul este deviat

Un motociclist a murit in urma unui accident rutier care a avut loc joi seara pe podul Baneasa, in zona magazinului Ikea, traficul fiind deviat pe ambele sensuri, anunta Brigada Rutiera a Capitalei, informeaza News. ro.

Accident rutier grav in judetul Arad. Doi morti si mai multi raniti. Plan rosu de interventie

Accident rutier grav, joi dimineata pe DJ792 C, intre Curtici si Santana. Un autocar in care nu erau pasageri s-a ciocnit cu un microbuz de transport persoane. Potrivit ISU Arad sunt 2 persoane decedate, 2 incarcerate, dar constiente si mai multe persoane ranite.

Roman mort intr-un groaznic accident rutier in Germania. Avea doar 26 de ani

Un roman in varsta de 26 de ani si-a pierdut viata intr-un groaznic accident rutier produs in Germania. Prietenii lui Alex au lansat un apel pe Facebook pentru a o ajuta pe sotia.

Accident rutier provocat de un sofer fara permis auto. Barbatul a fugit de la locul faptei, lasand in urma o tanara ranita

Un barbat fara permis de conducere a provocat un accident pe o strada din Petrosani si a fugit de a locul faptei. in urma evenimentului, o tanara a fost ranita.

Autocarul groazei. Cel putin 36 de morti si 13 raniti intr-un accident rutier produs in China

Cel putin 36 de oameni au murit si alti 13 au fost raniti intr-un accident ce a avut loc joi noaptea pe o autostrada din provincia Shaanxi din nord-vestul Chinei, au precizat autoritatile locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )