Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident rutier in Egipt. Au murit 18 oameni, dintre care 12 politisti

România Liberă România Liberă,
Accident rutier in Egipt. Au murit 18 oameni, dintre care 12 politisti

Optsprezece persoane, printre care doisprezece politisti egipteni, au fost ucise miercuri intr-un accident rutier in sudul Peninsulei Sinai din estul Egiptului. continuă pe România Liberă

Accident rutier grav in Capitala. Troleibuzele nu pot circula

Accident rutier grav in Capitala. Doua masini s-au lovit in preajma Ministerului Sanatatii. La fata locului a venit Politia si Ambulanta. Din cauza accidentului, mai multe troleibuze au ramas.

18 morti, printre care 12 politisti, intr-un accident rutier in Sinai

Optsprezece persoane, printre care doisprezece politisti egipteni, au fost ucise miercuri intr-un accident rutier in sudul Peninsulei Sinai din estul Egiptului, a anuntat Ministerul de Interne, transmite AFP.

FOTO Accident rutier mortal pe DN 68 Hateg - Caransebes, provocat de un sofer care a intrat pe contrasens

Un sofer a murit zdrobit intr-un accident rutier petrecut marti dimineata in apropiere de Hateg, pe Drumul National 68. Barbatul a intrat cu masina pe contrasens si a lovit un alt autoturism.

Doi copii raniti intr-un accident rutier. O autocisterna ce transporta lapte a lovit un autobuz in zona autogarii din Cluj

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineata, la Cluj, in zona autogarii. Zece persoane au fost ranite, printre care si doi copii de 7 si 16 ani, un baiat si o fata. Politistii spun ca soferul autocisternei nu a pastrat distanta regulamentara si a intrat in autobuz cand acesta oprise la o trecere de pietoni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )